Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 17:09 - Роман Полански и Цар Киро
Автор: tull Категория: Политика   
Прочетен: 30843 Коментари: 30 Гласове:
15

Последна промяна: 29.09.2011 00:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес световните и българските медии радостно съобщиха, че Роман Полански най-сетне е получил наградата за цялостно филмово творчество на кинофестивала в Цюрих. Точно преди две години, на път за същото събитие, Полански беше арестуван от швейцарските власти по искане на американските власти за извършено от него престъпление в САЩ през 1977, но по-късно беше недопустимо освободен от швейцарското правосъдие.

 Миналата година, Полански получи най-голямата награда за режисура на Ghost Writer на Берлинале. Филмът се подиграва на бившия британски премиер Тони Блеър, заради ролята му в свалянето на Садам Хюсеин. Именно поради това Полански получи ислямо-левичарската награда на Берлинале.

Цар Киро е неграмотен български циганин и е вселени различен от бляскавия европейски герой. Едва ли има по-безумно сравнение между двама души. Но внимателните знаят какво ги свързва завинаги:  

 И двамата са престъпници. Киро е убиец, Полански е  подлец, изнасилвач и педофил. Той нарочно и подло упоил 13-годишно момиче, за да го изнасили. После страхливо избягал от американското правосъдие. Полански изключително много прилича на хиляди български цигани, които също са педофили – жените им - деца, раждат деца. Полански е изнасилвач, както и много български цигани.

 Тук, обаче, свършват приликите. Единият престъпник, Полански е идол на световната левичарска интелигенция и избяга от американското правосъдие, благодарение на срамното швейцарско правосъдие.  Циганският престъпник Киро е низвергнат от левичарската българска интелигенция и най-вероятно ще бъде осъден. Левичарските български интелигенти и левичарските им медии обожават престъпника Полански, но мразят престъпника Киро. Това несъмнено е позор за позорната българска интелигенция. Тази интелигенция, ужасена от възможен етнически сблъсък, заради Катуница, незабавно изпрати своите представители в левичарските си медии. Представителите им от три дни гъгнат монотонно, че произшествието в Катуница не е етническо, а криминално, за което са виновни политиците, покровители на Киро. Политиците, безспорно са виновни за Киро, те са виновни и за провалената интеграция на циганите. Но главната вина не е на политиците, а на мнозинството от циганите, които не искат/не могат да се интегрират. Сега в България има стотици хиляди български граждани /цигани/, за които престъпленията са препитание и начин на живот. В резултат,  естествено страдат другите български граждани. Ето защо сблъсъкът в Катуница и в няколко големи градове, е етнически, а не криминален. Точно това се страхуват да огласят българската интелигенция и власти. Това е разбираемо, никой не иска масови безредици, въпреки, че армията/полицията лесно могат да смажат евентуални въоръжени цигански бунтове.

 Най-доброто със сигурност е мирното решение на циганския проблем. Аз не знам какво е то. Но ето какво е решението според един помпозен негодник, типичен представител на българската интелигенция, Днес той заяви пред голям вестник, че бъдещето на България е на циганите!

 Ако негодникът е прав, тежко на българите.





Гласувай:
17



1. анонимен - Само гледайте какво ще направят сега селянчетата журналисти!
28.09.2011 18:25
Огнян както винаги е против политическата коректност. Ами да, тя служи на ислямолевичарската интелигенция. Ама защо ислямо ли? Елементарно, което е лошо за Америка е добро за левите. Иначе те са атеисти.
Държавна сигурност създаде ДПС и Циганските /ромските/ организации. Тези малцинства бяха компрометирани от тези организации. Малцинствените им комплекси станаха агресия. Престъпността им защитена и ненаказана.
Стана ясно, че Рашков е плащал на всички: полицаи, данъчни, бандити и убийци.
Сега, ако сме държава трябва да се поиска много строга сметка на полицаите и другите държавни служители и да бъдат съдени за това че са подкупни и са създали
този чадър на безнаказаност за Рашков.
Циганите не са опасни, защото се страхливи и нямат подкрепата на чужда държава.

Полански няма вид на /е..Ч/ И е извършил типично сексуално престъпление на мекопишковец. Кой ли уби жена му Шарън Тейд и дали беше бременна от него? Уж някакви сатанисти - Дрън Дрър. Американското правосъдие трупа прецедентен опит и тази година си го изкара на Доминик Щроскамп-фамилията е идиш. Той е обаче е набеден .иЧ и се извини без да е виновен. Що ще тази африканка в луксозен хотел в САЩ? Къде им е имиграционната политика? Май я прилагат само за имигрантите от посткомунистическите държави като най-образовани и интилигентни и истински обичащи САЩ обратно на елементарната логика.
А сега да видим какво ще кажат другарчетата за този постинг на Дасарев. Пак в десетката!!!!
цитирай
2. анонимен - Оги, помогни на несведущия...
28.09.2011 18:29
... с името на помпозния негодник!
Поздрав!
Милен
цитирай
3. анонимен - пак 1
28.09.2011 18:29
Извинявам се за грешките по-горе!
цитирай
4. анонимен - За Полански
28.09.2011 18:36
Не си спомням, пращал ли ти бях някога този сайт за стария процес срещу Полански? Обръщам внимание на линковете към транскриптите от показанията на малолетната жертва. Ужасен текст, но няма друга рецепта за автентично запознаване с истинското деяние на лявата икона!

http://www.vachss.com/mission/roman_polanski.html

А пропо, като е станало дума за кино - разбра ли, какво ново концептуално "мащабно съдебно киноплатно" е стъкмил току що другият властелин на поробените леви мозъци - Робърт Редфърд? - The Lincoln Conspiracy...
цитирай
5. анонимен - За негодниците
28.09.2011 18:52
Колко често в България негодниците излизат прави !!
цитирай
6. canis - Шкембето люто като уасаби пор...
28.09.2011 23:18
Шкембето люто
като уасаби пори
моето дупе...
цитирай
7. анонимен - Дъскарчето
28.09.2011 23:18
се престраши накрая да пише в собствения си блог. И то пак, за да ругае народа си. Дъскарев, нищо не си научил, спри да пишеш, юнако!
цитирай
8. анонимен - От мен
28.09.2011 23:34
да знаеш Дъскарев, ако псуваш страната си, българската интелигенция, защо я псуваш нея невернико, що ти е сторила, за чеп не ставаш. И научи нещата неграмотнико, Полански избяга от Америка, защото съдията си промени мнението и щеше да го осъди на десетки години. Съ дията наруши договора, сключен с адвокатите на Полански. Невеж глупак си ти.
цитирай
9. анонимен - Сибиус
28.09.2011 23:40
Огнян Дъскарев да научи граматиката - Полански упоил момиче, за Я изнасили, не за да ГО изнасили. Пропуснал си някои уроци, пич.
цитирай
10. анонимен - Linconville ontiri
28.09.2011 23:55
Да обвиняваш цял етнос в липса на ингерация, да слагаш под един знаменател стотици хиляди хора, е погрешно г-н Дъскарев. Обобщенията са погрешни, както и двамата решихме, може би си спомняте една вечер, с много хора, когато говорихме за тези теми. Жалко, че отново правите същата грешка. Хората са различни и неповторими, не сте ли съгласен? Иначе е изкусно написано, няма спор.
цитирай
11. genadi2000 - Полански е изнасилвач, както и много български цигани.
28.09.2011 23:57
Полански освен това е и чифут /еврейски дегенерат с левичарски, т.е. юдео-болшевишки разбирания/.
Знаеш много добре че евреин в затвор трудно влиза!
Особено за изнасилване!
Та за тях всички гойски жени са курви и те се чувстват в правото си да правят с тях каквото си пожелаят!
Нещо повече: Всички чифути и техните слуги /разните му там комуняги, левичари и т.н./ скачат в защита на насилника. Разбира се, за тях това е нормална реакция! Изнасилил, голямо, чудо! Толкова шум за за едно гойско женско животно!
Полански, Строс-Кан...
Видяхме как 'прогресивната общественост" ревеше в тяхна защита!
цитирай
12. анонимен - Гой
29.09.2011 00:12
Баси боклуджийската нацистка простотия е този постинг. Боклуци, измет, не разбрахте ли че омразата ще ви погуби!!!
цитирай
13. анонимен - Чуковски
29.09.2011 02:15
Имената на велики творци като Роман Полански и Робърт Редфорд нямат никакво място в тази нелепа статия и в коментарите към нея...
цитирай
14. tull - За Милен
29.09.2011 09:13
Помпозният негодник е Харалан Александров, който каза, каквото каза за "24 часа" За № 8 /От мен/. Американските власти юридически обосновано искат предаването на Полански от десетки години. Ако аз съм невеж неграмотник, то и амер. власти са такива. Но ти явно си измет и невеж неграмотник.
цитирай
15. анонимен - това не е вярно
29.09.2011 09:14
Полански не е изнасилвач!Джак Никълсън го запознава с момичето и майка му!Правят сделка(каквото и да означава това),че той ще я прави звезда в предстоящия си филм,а тя ще се отплати!Това е често срещан случай в Холивуд!След пробните снимки се оказва,че момичето не става!Освирепялата майка го дава под съд!А в Щатите дадената дума има силата на договор!Полански се изплашва и прави най-голямата грешка-побягва!А това в Щатите се приема за признание в извършването на престъпление!И държавната машина се задвижва!А тя е безкомпромисна и гони до край!Разбирам чувствата на автора на постинга,но паралела не е подходящ!
цитирай
16. ve6titsa - Това наистина е често срещан случай в Холивуд -
29.09.2011 09:59
майки да предлагат момиченцата си на заситени извратеняци с цел да им осигурят кариера.В края на краищата какво като се погаврят малко с детето,нали после мама ще си осигури всичко,което се купува с пари.Тук вината е колкото на режисьора,толкова и на майката.Особено на майката/според мен/.Но наистина точно Полански някак си не ми се връзва с циганите, с Рашков и събитията в Катуница.Писнало ми е от цигани и от медии вече.
цитирай
17. анонимен - Яяя, тоя шушумига Дъскарев
29.09.2011 10:49
пак се появил. И се прави пак на интересен. По-тъпо сравнение и по-голяма глупост не бях чел, откакто изчезна от блоговете. Има и ново - расистки елемент.
цитирай
18. анонимен - За червените кратуни
29.09.2011 11:13
Не мога да разбера как преди Даскарев беше според вас ционистка подлога, а сега пак според вас е расист и пр.
Комунистическа работа, едно говоря,т друго правят, трето мислят.
Тия великите леви творци да бяха дарили молко от милионите си за интеграция някъде по света. Джейн Фонда много съжалявала, че не се изчукала с Ел Чанчо /прасето/-Че Гевара. Добре е да имаш американски паспорт! Ако Америка стане страна на левичарите, обаче, няма да е хубав американският паспорт.
И доларите няма да са световна валута, нали другарчета?
Кастро разрешил на кубинците да си купуват коли, ама как ще стане с 25 долара заплата? Старият червен крокодил, това направи за една прекрасна страна, която при нормални условия сега можеше да има по-висок стандарт от САЩ.
Вие го знаете, номеклатурни другарчета! Не сте толкова прости колкото изглеждате!
Какви големи Полански, Редфорд, Де Ниро и пр. левичари? Лесно е да си живял само в САЩ и да се правиш на "готин" пред боклуците. За съжаление те и в САЩ са много.
цитирай
19. анонимен - vajno!!!
29.09.2011 12:45
http://hamstera.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/28/speshno-vajno-speshno-molia.827053
цитирай
20. anonimen65 - hei sibius anonimen
29.09.2011 12:58
ti si zabravil gramatikata.da ne bi da si pedofil i tti.momicheto shte stane jena i shte ia iznasilvat ,no go e iznasil kato momiche.
цитирай
21. sparhawk - Доколкото знам
29.09.2011 14:02
самото момиче се отказа от обвиненията. Не е приятно, че така силно пишете срещу един творец, само задето не споделя политическите ви възгледи.
Жив и здрав!
цитирай
22. анонимен - Антон Тодоров
29.09.2011 16:05
Браво за текста бате Оги. Иначе, става дума за интервюто на един дебел, бял, глупав мъж с Търкаланско име, нали?
цитирай
23. анонимен - Бърдак
29.09.2011 20:10
За синята кратуна от № 18 - вие сините кратуни, "демократите" разрушихте златната България. Погубихте, убихте икономиката, културата, науката. Направихте златната ни Родина на бърдак и гробище! И сега давате мнения, раздавате оценки. Скрийте се, засраменете се сини, седерастки боклуци.
цитирай
24. анонимен - EG
29.09.2011 20:15
За Дъскарев, Полански е "изнасилвач", "педофил", българската интелигенция е "позорна" и пр. Какво ви дава основание за такива крайни квалификации? Познавате ли ЦЯЛАТА българска интелигенция, за да я наричате с грубиянски думи? И друг път съм ви чел гръмките недомислици, и тази е такава. Що за самочувствие на бездарен драскач!!!
цитирай
25. анонимен - На номер 23 - Бардак -Червената кратуна
30.09.2011 07:31
Ами, да тази червена кратуна не са и дали куфарче с долари, за да я назначат за бизнесмен. Защо ли? Защото е глупава. Кратуно още не сте слизали от власт. Вие сами си сасипахте златния полувек на коминистическата номенклатура. Предадохте националните интереси много пъти. Гърдите ви станаха туберколозни да ги биете и да се хвалите как ще създадете соц. благоденствие. Някои от вас /избраните/ сега си живеят още по-добре, защото вече няма как беше "партиен и държавен контрол". Сега почти няма и провосъдие. Ти червенушке обаче си недоволна от времената, защото не са ти дали нищо. Аз обаче цял живот съм се готвил за това време и никога не съм бил по-добре. Сега се "кефя" като виждам колко си недовален. Сърди се на твоите другарчета и ги питай защо не си в списъка /номенклатурата/ с куфарчетата. Номенклатура от латински значи списък от хора. Поредната ви антибългарска простотия беше, че сме били някакви си "особени славяни". Пак опит да приличаме на руснаци. Ние сме преди всичко наследници на траки. Вече всяка седмица се намират безценни исторически доказателства, за това. Не че нещо, ами като ми кажат, че съм славянин все едно ми казват, че съм циганин. Те циганите и руснаците по това си приличат, че никога не са били добре и няма да бъдат.
Ти си кратуна особен славянин-червенушка!
С другарски поздрав!
цитирай
26. анонимен - Емил
30.09.2011 14:12
Има нещо, което се казва първичен морал. Полански го е нарушил най-грубо, той е действал като животно. С действията си Полански се е приравнил с животните. Фактът, че е прочуто, талантливо животно с нищо не го оправдава. На тези, които го защитават дали ще им хареса, ако същото се случи с дъщерите им, или жените?
цитирай
27. анонимен - Няма етническа отговорност
30.09.2011 19:08
Такова нещо като етническа отговорност не съществува. Има лична отговорност. Цялото писание на Дъскарев се основава на противопоставянето "българи - цигани". Политици-националисти близки до управляващата ГЕРБ на местно ниво, точно в стила на Дъскарев, говорят за непреодолим сблъсък между етноси. Колко удобно е това за глупаците. Не е вярно, че властта се опитва да скрие "етнизирането" на конфликта. Точно обратното - властта иска етнизирането му, за да избяга по-далеч от политизирането преди избори. И изобщо колкото по-размит в примитивен расизъм е проблемът, толкова по-неясна е конкретната отговорност. Така че писанието е много угодно за олигархичната власт на Борисов и Първанов.
Не разбирам защо не изискате отговорност от полската и еврейска общности в САЩ за извършеното от Полански?

цитирай
28. анонимен - za g-n Dronov-drone
01.10.2011 07:04
http://edition.cnn.com/2011/09/30/world/africa/yemen-radical-cleric/index.html?hpt=hp_t1#
цитирай
29. анонимен - Вечните национални предатели- Червенковци
03.10.2011 09:07
Кои са те! Не е трудно. Вашият човек Вълко Червенков внесе през 50-те години цигани от Румъния, Турция, Гърция и Македония и то голяма част мюсолмани. Що имаше цигани до този момент в България бяха кротки и поработваха. Те са живели с нас почти 500 години и не са се интегрирали. Има хора, народи и етноси, които не се подават на интеграция.
В последните 5 000 години няма интегрирани хора на земята, както и не са опитомени нови домашни животни. Има гета, резервати, бантустани, квартали, махали, бидонвили, фавели и пр. Има номади, туареги или скитащи не по 40, а по 4 0000 години. Интеграцията не може да бъде колективна, а само лична. Клошарите независимо то расата или народността се деинтегрират по собствено желание и винаги лично. Ако трябва да се интегрират отново пак го правят лично. В България има интегрирани цигани, които също са го направили само лично.
Трябва да се направят научни изследвания и тогава да се вземат държвани решения.
цитирай
30. анонимен - Кюрдите
03.10.2011 09:20
Четири държави се опитват да интегрират кюрдите. Някои от тях се опитаха да ги изтребят. Садам Хюсеин ги тровеше масови. Хем мюсолмани и пр.
Циганите може да искат да интегрират българите. Последните трябва да се погрижат за своето бъдеще преди всичко. Това не може да стане с амбициозни, но невъзможни каузи. Комунистите показаха голяма простотия като се захванаха с възродителния процес. ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tull
Категория: Политика
Прочетен: 1960386
Постинги: 144
Коментари: 2933
Гласове: 3430
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031