Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2011 14:52 - ЛИЦЕМЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ
Автор: tull Категория: Политика   
Прочетен: 37460 Коментари: 69 Гласове:
20

Последна промяна: 16.01.2011 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ЛИЦЕМЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ

Ислямо-левичарският сайт WikiLeakis още през 2008 публикува откраднат таен доклад  на US Army Warlock System, съдържащ изключително чувствителни данни за IED (Improvised Explosive Device) – ръчно направените крайпътни бомби на терористите в Ирак, които те взривяваха от разстояние.  В секретния доклад се съдържаха сведения как да бъдат обезвреждани тези бомби без да се смущават съобщенията на US Army. Именно тези бомби, заедно със самоубийствените терористични нападения убиха най-много хора в Ирак. Публикацията на WikiLeaks беше пореден безценен подарък за терористите и несъмнено им помогна да убият още хиляди хора.

Действията на ислямо-левичарите не са учудващи, защото Джулиан Асандж, основател на сайта, е наследник на австралийската комунистическа школа на прочутия журналист Wilfred Burchett, агент на КГБ и  един от основните западни рупори на някогашните комунистически режими. Асандж е идейно близък и до John Pilger, друг известен австралийски комунист и кинорежисьор.

Днес Асандж се радва на световна слава и скоро ще бъде милионер. Не може да има по-горчиво сравнение между него и почти никому неизвестната Molly Norris, бивша карикатуристка от Seattle Weekly. През април м.г. тя се осмели да организира ден за рисунки на Пророка Мохамед в отговор на политически коректно решение на комедиен американски тв канал да не покаже изображение на Мохамед. Карикатуристката незабавно беше заплашена със смърт, въпреки, че се извини, и по съвет на ФБР смени самоличността си и сега е принудена да се крие. Т.е. нещастната Molly Norris изгуби на практика всичко, изгуби битието си, изгуби личността си, само заради невинен опит за шега. И обратното – Асандж и WikiLeaks, които активно и пряко помагат на ислямистките терористи да убиват хора в Ирак и Афганистан, са възнаградени със световна слава и бъдещи и сигурни милиони долари! За тази космическа несправедливост безспорно е виновна западната/американската левица и слугуващите и големи международни медии и анализатори.

Българската интелигенция също припадна от възторг пред ислямо-левичарите от WikiLeaks. В почти всички медии, блогове, сайтове, във Фейсбук, Асандж и хората му бяха възвеличавани като титани на свободното слово, а публикуването на откраднати документи на Държавния департамент и US Army – като някаква интернет революция, която ще промени света. По най-големите бг медии,  политолози, анализатори и журналисти обилно изливаха радостта си и възторжено се задъхваха от възхищение пред „смелостта” на новите интернет герои. Мога да направя дълъг списък на тези жалки хора, но никак не си струва да споменавам имената им.

Сега, обаче, същите наблюдатели и медии гръмогласно ридаят и кършат трагично ръце заради подслушването на министри и висши служители от правителството. Наблюдателите и медиите шумно се възмущават от записите на разговори на премиера /всъщност тези записи са част от организиран заговор срещу правителството на Борисов/, от това, че подслушването било вече част от всекидневието, че вече „нямаме държава” и пр. Тези личности сега са ужасени и отвратени от това, на което ръкопляскаха преди дни – на действията на WikiLeaks! И най-лошото е, че това колосално лицемерие се проявява днес не само от почти всички български медии и анализатори, а от почти цялата българска интелигенция, която се възмущава от подслушването и скандалите в страната, а само преди няколко дни възхваляваше ислямо-левичарите от WikiLeaks. А те, естествено се занимават абсолютно със същото – с подслушване/публикуване на откраднати, тайни документи на американското правителство.

Причината е ясна – почти всички български интелигенти /учени, икономисти, хора на изкуството, технократи, журналисти, политолози, социолози, политици/ са хора с леви убеждения. И не би могло да бъде друго – сегашната българска интелигенция е пряк наследник на комунистическата интелигенция, която управлява България десетки години. /21 години преход са твърде малко, за да се създаде нов интелектуален елит/. Именно поради лявата си същност огромната част от българските интелектуалци изпитват подсъзнателна неприязън към Америка и затова аплодираха WikiLeaks.

В България днес няма истински десни консерватори от американски тип, освен малобройни  приятелски кръгове, неформални организации, групирани около прочути американски консервативни фигури, един –два пропазарни икономически институти ....и това е!

Действителността е злощастна и мрачна,  но доказателството е реално – лицемерието на лявата българска интелигенция.

 

 

 





Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Da, yasno
16.01.2011 16:10
samo Daskarev i priatelite mu sa istinski konservatori, vsichki drugi sa levichari. Yasno, razbrah.
цитирай
2. анонимен - Умник!
16.01.2011 17:43
Умник!
цитирай
3. анонимен - .
16.01.2011 17:53
Много тъпанарски текст, много.
Всички са лицемери, само гигантът на духа Дъскарев е истински десен консерватор.
Апропо, като се казва десни консерватори, това значи ли, че има и леви, и центристки консерватори?
цитирай
4. анонимен - х
16.01.2011 17:59
а не можеш ли да си представиш интелигенция, която не е про-ислямски насочена, дори е анти-ислямска, защото политическия ислям е равен на тоталитаризъм и анти-цивилизация?

интелигенция, която подкрепя свободата и за нея няма само два полюса - саудитския ислям и бушщисткия полицейско-държавен режим? интелигенция, която жадува за свобода и не й пука кой с какви имена се нарича, а го изобличава когато той върши нещо нередно?

не можеш ли да си представиш общество с такава интелигенция?
цитирай
5. анонимен - РД
16.01.2011 18:36
не може да има интелигенция против ислямистите и против Америка, защото тя е на-голямата пречка пред ислямизма. За "бушисткия полицейски режим" може да говори само ислямист.
цитирай
6. meto76 - Много точна статия! Освен да доб...
16.01.2011 19:52
Много точна статия! Освен да добавим, че нашите управници членове на Европейската народна партия (ГЕРБ - СДС) са нищо повече от 5-та колона на Москва в ЕС. Едните продадоха най-голямото българско предприятие на руснаците Нефтохим за жълти стотинки, другите обслужват руската колониална енергийна зависимост на страната, чрез прокарване на Южен ПАТОК,АЕЦ Белене и т.н.
ДЕСНИЦА В БЪЛГАРИЯ НЯМА.
цитирай
7. анонимен - на 4. анонимен х. Абе каква свобода да топиш страната си без да си сигурен верно ли е всичко ова
16.01.2011 20:23
Българската "интелигенция" е слугинаж. Та не е угодна, а удобна като проститутка. Лицемерието за нея е комплимент, защото то изисква някакъв мисловен напън и въэображение, все пак .
Нещо което на нея не и е вродено. Това не са интелигенти по природа. Това са по-образовани деца на злобни, мързеливи ратаи станали комунисти след 09.09.1944.
Тези глупаци се радват на WikiLeaks, но ако бяха по-интелигентни щяха да се сетят, че последния прави това, за да печели пари от клюките. Голяма част от тези клюки звучат антиамерикански и това ги радва тези леви "интелигенти". Комунистическата кръв вода не става. Те мразят Америка не само, защото им дръпна кокала като разруши икономически и политически соц. системата като спечели надпреварата във въоръжването, но и защото Америка е: богата, силна и добра. Нещо което комунистическите държави никога не можаха да станат. Все пак надпреварата във въоръжаването беше комунистическо, съветско изобретение. Сега виждаме злобата на тази интелигенция и нейния антипатриотизъм по отношение на слабия напредък на България. Те сега лаят преди резултатите от експертизата на записите ще ги видим как ще "обърнат палачинката" скоро.
цитирай
8. анонимен - много точна статия
16.01.2011 20:23
Наблюдението на О. Д. е абсолютно точно. Поради което хорът на джуджетата няма какво да каже ПО СЪЩЕСТВО като критика.
цитирай
9. анонимен - Владо
16.01.2011 20:39
Абсолютен боклук е тази статия. Дъскарев обобщава на едро без никакво основание. Как така ще наричаш цялата интелигенция лява, бе байно!!! Как точно стигна до това заключение, умнико?
цитирай
10. ianchefff - както винаги си поразяващо точен.
16.01.2011 21:11
Е, сега ще те напълзят "червените кхмери", но знам, че това не е проблем за теб.
Поздрави за поредната разбиваща статия.

цитирай
11. анонимен - Отлично
16.01.2011 21:27
е че няма тук американски консерватори, т.е., крайно десни реднекове, като тебе Дъскарев! Просто е чудесно! И защо Уикилийкс да не публикуват секретни американски документи? Американците да правят каквото си искат в света, така ли?
цитирай
12. анонимен - Къде си бе, Холивуд ???
16.01.2011 21:35
А какво би се случило с тези "симпатяги", ако се бяха добрали до архив на ФСБ ("Формация Студио Балкантон") и бяха започнали да публикуват материали за кореспонденцията например на Путин или Медведев с руската "дипломация" ??
Ще се опитам да отгатна:
-почерпка с чай - тип "Литвиненко"
-неочаквана среща в асансьор - тип "Политковская"
-погалване с чадър - тип "Георги Марков"
и много други такива романтични разказчета..
Къде си бе, Холивуд, защо не филмираш ????

цитирай
13. анонимен - Сащ са най вредната и бандитска д...
16.01.2011 22:13
Сащ са най вредната и бандитска държава на света нормално е интелектуалци и свободолюбиви хора да се радват ,че истината за човеконенавистната им империя е разкрита!Задължение на всички добри хора по света е да се противопоставят на американската машина за смърт!
цитирай
14. анонимен - "Америка е: богата, силна и ...
16.01.2011 22:16
"Америка е: богата, силна и добра "


Най -вече е добра като ти покажа списък с американските престъпления над човечеството лошо ще ти стане!
цитирай
15. анонимен - Американските престъпления над "червеното" човечество! Ха,ха, ха!
16.01.2011 23:26
Наистина щях да се смея, ако бяхте от някоя друга и то азиатска държава, например
Северна Корея. Лошото е, че сте сънародници и ако сте искренни, то сте много тъпи.
Това не е смешно, а жалко. Неизброими са комунистическите престъпления над човечеството милиони избити и умъртвени хора. Държави и народи затънали 70 години в мракобесие и тоталитаризъм. Нали България е на това дередже точно поради тези причини.
Борбата с комунизма и тероризма ли е престъпление ?
цитирай
16. hatanasov - ДС...?
16.01.2011 23:42
Може ли агенти на ДС да бъдат интелигенция?
цитирай
17. jitan - Басссссссси!
17.01.2011 09:06
Тоя "писател" тука е нанизал тъпутий,които надбягват дори Фидосова,когато тя говори за ползата от диетично хранене!
цитирай
18. krom - Благодаря
17.01.2011 09:10
Рядкост е в България да прочетеш нещо смислено и затова толкова много се радвам за тази статия, тя просто ми е много полезна. Благодаря!
цитирай
19. анонимен - В България всичко е псевдо, нито лявото ляво, нито дясното дясно.
17.01.2011 09:10
Каква дясна ориентировка във все по обедняваща държава. Къде ви е поне средната класа. Неможе да има дясна политика в пролетаризираща се Човешка маса. За последната, дясното означава грабителство, мошеничество. То като гледам всички партии все към дясното клонят, ама всичките предадоха България, всичките участвувах в разграбването на икономиката. Всички без изключение. Лява партия няма в България. Леви убеждения да, но не и лява политика. Само едно плюене към някой, който има недоразумението да изкаже своето убеждение, като "мръсен, гаден комунист". Всеки има право на мнение, но за някои това е кощунство. Докато има такова рязко, противоречиво разделение, граничащо и използуващо омразата, не чакайте държавата да се оправи.
цитирай
20. анонимен - едностранчивост
17.01.2011 09:14
статията е едностранчива и отразява мнението на автора за коментираните личности и събития . това е негово право . ще коментирам само няколко , бих казал , неиздържани твърдения . защо коментирате само част от публикуваното в уикилийкс ? какво прават сащ в ирак ?не се намери химическо оръжие . априори сте приели записите на разговори между министри за заговор срещу б.б. за , при положение , че и странджев и танов потвърдиха думите си , още повече , че правителството си при е 100 милиона за да ни или се подслушва . защо са ни десни консерватори от американски тип и въобще имат ли почва у нас ? не е ли по - нужна дясна партия от европейски вид ? все пак америка е малко далече , а и членуваме в ес . толкова стига .
цитирай
21. анонимен - купи си един голям американски п...
17.01.2011 09:21
купи си един голям американски пистолет и се....дришльо.
цитирай
22. анонимен - Прав си, Оги!
17.01.2011 10:02
Специална дума съм им посветил: антилигенция. Или - антилигенти ))))
цитирай
23. анонимен - Боклуджийска
17.01.2011 10:05
"статия" от "автор"-боклуджия /Огнян Дъскарев/
цитирай
24. анонимен - до пъпчивите наследници на червените баби и дядовци
17.01.2011 10:24
анонимен написа:
Много тъпанарски текст, много.
Всички са лицемери, само гигантът на духа Дъскарев е истински десен консерватор.
Апропо, като се казва десни консерватори, това значи ли, че има и леви, и центристки консерватори?

Само не разбрах,кое му е "тъпанарското",и защо"всички са лицемери",а пък,ти ,не си?А,това за "консерваторите",е върхът на наглоста ти!!Това ли си разбрал и запомнил от блога?И какво значение има?
цитирай
25. анонимен - Само епитетите ли сте научили,бе,наследници на Комсомола?
17.01.2011 10:31
анонимен написа:
статията е едностранчива и отразява мнението на автора за коментираните личности и събития . това е негово право . ще коментирам само няколко , бих казал , неиздържани твърдения . защо коментирате само част от публикуваното в уикилийкс ? какво прават сащ в ирак ?не се намери химическо оръжие . априори сте приели записите на разговори между министри за заговор срещу б.б. за , при положение , че и странджев и танов потвърдиха думите си , още повече , че правителството си при е 100 милиона за да ни или се подслушва . защо са ни десни консерватори от американски тип и въобще имат ли почва у нас ? не е ли по - нужна дясна партия от европейски вид ? все пак америка е малко далече , а и членуваме в ес . толкова стига .

Кой те е излъгал,че неграмотни идиоти,като теб,могат да коментират сложни въпроси?Първо трябва да започнеш от граматиката,после да прочетеш малко история,и най накрая,ако си разбрал нещо-можеш само да кажеш,дали ти харесва ,или ,не!?И...си оправи акнето,пъпчивко!!
цитирай
26. thetrooper - Чудесен анализ!
17.01.2011 11:10
Само едно уточнение: американският консерватизъм е само едно от разклоненията на световната десница. Тоест, човек може да бъде консерватор и без да се възхищава на Америка.
цитирай
27. vmir - Виждаме доказателствата на западните уж диверсионни теории за "гнилата интелигенция" на соца.
17.01.2011 11:23
Лицемерието и глупостта вървят ръка за ръка. В противен случай, лицемерието щеше да забележи поне вредата, която причинява и неуморно приписва на други причини. Луд умора няма, а после Западът ни бил виновен.

Парасол използва подходяща дума - антилигенция. Как иначе да наречеш онези, които не могат да си представят и за миг какво представлява светът извън личните им способности да го проумеят и наивно си вярват, че са притежатели на "истините", които останалите не са видели.
цитирай
28. анонимен - jitan,
17.01.2011 11:23
"тъпутий" ???

цитирай
29. анонимен - КУКЛОВОДА
17.01.2011 11:26
Шефът на правния съвет на президента Георги Първанов - Сашо Пенов, е представлявал в съда фирмата Булбрю БГ ЕООД - производител на "Леденика", по делото за отнетия на неин акцизен склад лиценз от Агенция "Митници", пише „Капитал”.
Собственикът на пивоварната Михаил Михов – Мишо Бирата се оказа главен герой в последната СРС атака. В четвъртата серия записи на телефонните разговори на Ваньо Танов се чува как премиерът Бойко Борисов казва, че е поел ангажимент към Мишо Бирата, затова митниците да прекратят тараша на пивоварната. Борисов казва, че е поел ангажимент и не е като Първанов да не го изпълнява.

По-късно пред парламента премиерът обясни, че президентът е лобирал пред него за Мишо Бирата, когото митниците притеснявали неправомерно. Михаил Михов пък на пресконференция уточни, че не е собственик на "Леденика", а само консултант и каза, че се е оплаквал за проблемите си на президента, но не и на премиера. От президентстката пресслужба пуснаха лаконичен коментар: "В изнесените разговори всичко е казано ясно, те говорят сами за себе си".

Митниците въпреки всичко отнемат лиценза на „Леденика”, а после съдът го връща. Оказва се, че адвокат на пивоварната по делото е Сашо Пенов. Името му се вижда от регистъра на Административния съд - София град по делото, в което Булбрю БГ ЕООД е обжалвало решението за отнемането на лиценза на склада . Спорът е решен през юни тази година, като съдът отменя отнемането на лиценза.

Пенов е доктор по право. Работил е като адвокат, експерт в Главно управление на данъчната администрация, ръководител на отдел "Данъчни спогодби", съветник в парламента.

Името му нашумя през май м.г., след като вътрешният министър го свърза с "Октопод".

Сашо Пенов е в сдружението „Алианс за правно взаимодействие“, обяснява Цветан Цветанов тогава.
„Сдружението се оглавява от Иван Димов – представителя на ВСС, отстранен, защото беше в списъка на Красьо Черния. Срещу него започна и дисциплинарно производство. В сдружението е и Сашо Пенов, който е президентски юридически съветник. В него е и Николай Велков – човекът, който беше оправдан по „Опицвет“, но беше един от основните играчи в този случай и човекът, който беше сред задържаните при акция „Октопод“, когато бе арестуван и Алексей Петров. Велков е човекът, който в килията отправяше заплахи и който говореше за един висш магистрат, с когото са в добри приятелски отношения“, разказва Цветанов в интервю и допълва, че всеки сам трябва да си направи изводите каква е връзката и какъв е начинът да се обединяват подобни хора и да правят подобно сдружение
цитирай
30. анонимен - ДНЕС .БГ Е САЙТ НА МАФИЯТА
17.01.2011 11:28
ДНЕС .БГ Е САЙТ НА МАФИЯТА
цитирай
31. анонимен - много вярно и това твърдение
17.01.2011 11:29
анонимен написа:
Сащ са най вредната и бандитска държава на света нормално е интелектуалци и свободолюбиви хора да се радват ,че истината за човеконенавистната им империя е разкрита!Задължение на всички добри хора по света е да се противопоставят на американската машина за смърт!

цитирай
32. liliyanaandreeva - Съвсем ме объркахте!
17.01.2011 11:44
Коя партия в САЩ е консервативна?
- републиката е продължение на френската републиканска левица
- демократите са плебисцитно левичарство
цитирай
33. анонимен - ...
17.01.2011 11:54
Тоя пич, дето е писал статията, гледам не отговаря на коментарите... жив и здрав бъди, то си е твоя работа как си въртиш блога, но това е малко обидно - хората да се обръщат към теб, а ти да се правиш, че не ги слушаш. Това ли е характерно за десните консерватори?
Аз също съм негативно настроен, към това, което ти наричаш "българска интелигенция", но в интерес на истината и аз подкрепям Уикилийкс(като идея, не като конкретно събитие) и съм против масовото и безразборно подслушване. Това се нарича прозрачност(в първият случай), която може да доведе само до позитиви за едно общество(в случая говоря за глобалното общество) и запазване на личното пространство и потенциална опасност от злупотреби(във втория случай). Въпросите са принципни, избягвам конкретиката-в смисъл, дали имат позитивни или негативни последици.
Едно бързо уточнение-с десни разбирания съм, а не с леви, но не знам как, по друг начин, един десен либерал(или пък десен консерватор) трябва да реагира на този тип записи(ако приемем, че са автентични) излезли в пространството, освен с негативно отношение. Вмешатество в законната работа на държавните учреждения(на което сме свидетели в СРС-тата) е стил на управление от преди 20 години, а не е западно-капиталистически приом. В смисъл - демокрацията доста куца в това събитие.
В заключение - ти май излезе червен, битер комунистите.
цитирай
34. анонимен - брато
17.01.2011 12:19
Брато,ти си боклук
цитирай
35. анонимен - Левите идиоти няма да се примирят докато не ликвидират нашата западна цивилизация!
17.01.2011 12:28
ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО
Невинността, още повече политическата, не е и не може да бъде проблем на политически анализ. Невинността или по-точно невиновността е проблем на юридическия анализ. Съществува презумпция за невинност до доказване на противното. Нищо че при социализма съществуваше презумпция за виновност и необходимост да доказваш невинността си пред "най-справедливия и демократичен" строй...
Та какво значи, че не сме били "невинни" на 5.09.1944 г. когато СССР ни обявява война и нахлува на българската територия, а група професионални превратаджии, зад които се крият комунистите – и едните и другите чужди агенти, извършват държавен преврат? Левите анализи оправдават окупаторите и за превратаджиите, които от гледна точка на вътрешното законодателство са национални предатели. Не оневинявам и тогавашните ни държавни ръководители от 1941 до 2.09.1944 г., които "доброволно-принудително" сключват съюз с Германия и по-късно безразсъдно обявяват война на САЩ и Великобритания. Но за разлика от националното предателство, извършено на 9.09., те са се ръководели от своята съвест, от това как са разбирали националния интерес, а не от интереса на чужда държава! Не е вярно, че правителството на Муравиев е щяло да бъде свалено и от американци и англичани, ако те биха били по-близо до България от съветската армия. Та това правителство дори обявява война на Германия на 7.09.!
Да се сравним с малка Финландия! Когато през ноември 1939 г. СССР и скалъпва провокация на границата, обвинява в агресия и нахлува на нейна територия с едномилионна армия, малката скандинавска държавица сигурно не е била невинна! Как може под носа на "Големия брат" да доказваш, че може да се живее човешки без социализъм, при това съветски!!! Това е достачен casus belli!
Но малката финландската армия геройски отблъсва сталинските орди, обгражда и унищожава две съветски армии, по численост горе долу почти колкото цялата финландска армия! Но силите на Финландия не стигат, тя капитулира, но
цитирай
36. анонимен - Мъка
17.01.2011 12:29
Уникално елементарна статия и начин на мислене. Дано по-малко хора от българската интелигенция се припознаят в автора. Цялата статия се върти около "А те, естествено се занимават абсолютно със същото – с подслушване/публикуване на откраднати, тайни документи на американското правителство" Да, ама не, ако ми позволи Петко Бучаров. Видите ли - подслушването било публикуване. Само това е достатъчно да отминем с презрение автора. И другото, което разбирам от статията е, че авторът с две ръце поддържа безконтролното подслушване, в което се опита един ден да ни убеди нашия всемогъщ избранник с изказването си - ще подслушваме всеки, който е във властта. А после трябваше да се оправдава, че това не ставало току така, а само според законовия механизъм. Да, не желая да ме подслушва сулю и пулю, и да, желая да знам какви ги вършат правителствата като действат от "мое" име.
цитирай
37. анонимен - за статията
17.01.2011 12:35
Тези обобщения "на едро" не ми харесват!Това е принципна слабост на човешкото мислене,обобщаване "на всяка цена"!Това е и първата задължителна стъпка към манипулацията!Изучава се в университета!Названието "ислямо-левичарски"е много несериозно!Все пак,в сайтовете не сме тъпи хора и това определено озадачава!На какво разчита автора не е ясно!Като цяло статията звучи тенденциозно и лековато!Точно така би звучала една поръчкова статия!Нищо лично,да е жив и здрав автора!
цитирай
38. анонимен - Що е то и има ли почва у нас?
17.01.2011 12:49
Интелигенция у нас? Най-точно я определя един наш писател от началото на миналия век : "Българската полу- и четвърт-интелигенция". А пък ние обичаме да говорим дори за "интелектуалци" у нас! Единственият, за когото се сещам, е големият ВАЛЕРИ ПЕТРОВ !
цитирай
39. tull - Отговори от долу нагоре
17.01.2011 13:01
№ 37 - не ви прави впечатление, че Асандж даде на терористите изкл. важна инфо за крайпътните бомби, публикува списък с информатори на амер. армия в Афг. и Ирак и така сигурно погуби много хора, всячески помага на терористите, но не сте съгласен с "ислямо-левичари". Напротив, съвсем добре е, както е добре и "ислямофашисти", което е световно известно.
№ 36 - разбира се, че публикуването на тайни документи е подслушване - оттук лицемерието на такива като вас. Аз нямам нищо против да бъда подслушван, но съм против безконтролното подсл.,/трябва да е със съгласието на съда/, освен както веднага след 11 септ. в САЩ - тогава беше въведен Patriot Act.
№ 33 - не си десен, щом харесваш Уикилийкс. И не ми мйекай в блога - пише се и се казва "бЕтер", не "бИтер".

Благодаря на The Trooper, Parasol, Iancheff, krom, vmr.
За The Trooper - европейската десница е като амер. левица, затова според мен само в Америка има истинска десница. До всички - именно амер. десница / Рейгън, Реп. партия/ като цяло събори комунизма. Имаше и други фактори, но ако не беше амер. десница, този разговор нямаше да се води, защото в Бг. сега щеше да управлява Владимир Живков. Тук се опитвам да защитя тази тази теза:

http://tull.blog.bg/politika/2008/09/17/naliavo-i-nadiasno.234974

На 27 януари т.г. в бившето кино "Витоша" , сега "Хеликон", от 18.30 ще бъде представена посл. книга, която преведох, "Обединени в омразата" от Глазов. Тази книга е точно за съюза на западната левица /такива като Уикилийкс/ и ислямистките терористи. Елате!
цитирай
40. анонимен - Н33
17.01.2011 13:20
Извини ме, че турския ми не е на ниво :)...но пък се радвам, че ти си широко скроен човек и проявяваш интерес към всички чужди езици...дори тия на...ислямо-левите ли ги беше кръстил?
Колко ограничен трябва да си, че от това което написах да ми отговориш в стила на соц. даскал - "Живков каза, че има цели проводници и това е! Ти не ми обяснявай кое как е". Това ли ти е аргумента, че не съм десен? Че харесвам Уикилийкс(което не съм казъл, че е така - напротив - казах, че съм за прозрачност, ако си ме разбрал по друг начин, извини изказа ми). Ако начинът е Уикилийкс-така да бъде.
Хубаво е да почнеш да правиш разлика между оповестяване на държавна документация(една институция комуникира с друга институция - официален език, официални становища и т.н.) и подслушване на частни лица(едно лице комуникира с друго лице...може да става въпрос как са се напили в петък вечер, разбира се може и да обсъждат незаконна сделка с дрога)...но пък предполагам това не ти е в амплоато, така че ще ти простя.
Относно мйекането ми - у шопско ти и премиерът можете да си говорите на западен твърд диалект...за мое щастие за книжовен в българският език се смята този около В. Търново... където откровено е меко произношението. Ама ти като филолог не си ли ги учил тия неща?
И в щатите като си живял, видя ли някой южняк да се срамува от произношението си? Това тоя селско-шопски манталитет "от Витоша по-високо нема" и за Искър беше нещо, можем да го видим само в България. То ти прозира и в поста де.
Знаеш ли, аз съм доста по-млад от теб и явно необременен с глупостите на социализма и възпитанието тогава...мен са ме учили да съм широко скроен и да давам шанс на всички. Там Аристотел беше бъбрил едни неща за свободата, ама няма да ми стигнат символите. При соца (да-и при религията) тия неща са били малко на заден план(първични и вторични блага ми изплува в съзнанието). Та исках да ти кажа, че ти личи, че не са ти ги дали тия схващания за света. Твоето малко блъска на сляп реваншизъм.
цитирай
41. tomcat - Разбрахме всеки, който е против ...
17.01.2011 13:20
Разбрахме всеки ,който е против американските изнасилвачи и убийци на деца трябва да е комунист или ислямист!Сляпото почитане на САЩ не те прави нито демократ нито консерватор напротив,просто те прави много глупав американофил нищо повече!А за великия документалист Джон Пилгър/John Pilger да напишете подобни простотии нямам думи,нека всеки да погледне филмите му в ютуб и гугул видео и сам да прецени!Всичко убаво !
цитирай
42. анонимен - изнасилвачи и убийци на деца
17.01.2011 13:52
са били и руснаците, tomcat.
Стига елементарен популизъм.
цитирай
43. wasteland - Ъ ? Не съм предполагал, че изнаси...
17.01.2011 13:54
Ъ ? Не съм предполагал, че изнасилвачите и убийците на деца си имат държава :)
Кефи ме тъпанарското мислене на левите идиоти :)

Със статията съм съгласен, най-малкото заради това, че лицемерието е доста неприкрито извадено наяве :)
В един момент ревеш срещу подслушването - в друг се кефиш на идиоти като Уикилийкс...
Друго ми е странно... Защо в Демократична Путинска Рус не се намери някой демократ да изплющи всички архиви на КГБ...
Имам предчувствието, че там ще е такъв купон, че това с Уикилийкс ще се види като детски рожден ден...
Ама тоя който извади архивите на КГБ не би трябвало да очаква милиони и похвала, а куршум по Политковски... :D
цитирай
44. анонимен - intiligenciq
17.01.2011 14:08
imashe inteligenciq prez vazrajdaneto,prez bai toshovo vreme,i malko sled tva,no ot kakto neshtata stanaha qsni na vsi4ki ,nqma drugo osven mangalshtina
цитирай
45. ok3223 - Баке, ама ти си голямо БАЛОН ПЪЛЕН С ГНУС, И
17.01.2011 14:58
платено американофилче, което периодически снася по някоЯ МАЩАБНА НИЗОСТ
ПОДПЛАТЕНА С ТОНОВЕ ЛЪЖИ.,
Значи не се терористи тези, които са дошли от майната си, от иляди километри и се опитват да завледеят, ДА ОКУПИРАТ ЕДНА МИРНА СТРАНА, КАКЪВТО БЕШЕ ПРЕДИ НАХЛУВАНЕТО НА амер. ВОЙСКИ АВГАНИСТАН, а били терористи авганистантските бойци, момчета и момичета, които с риск за живота си макар и слабо въоръжени, оказват успешно героично съпротива на ОКУПАТОРИТЕ. Които и готвят съдбата на Ирак.
Това не са терористи, А БЪДЕЩИТЕ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ НА АВГАНИСТАН.
Твоята пилешка главичка не може да схване тази истина.
Та Асандж е извършил богоугодно и свято дело като е посочил предетелите на Авганистан и начини за борба с окупаторите.
Никой не е успял до сега задържи дълго като окупатор на Авганистан. Историята го доказва. И ТЕЗИ ЩЕ БЪДАТ ПРГОНЕНИ, КАКТО И СТАВА.
ОТ ТАМ И СИМПАТИИТЕ НА ПРОГРЕСИВНАТА СВЕТОВНА ОБЩЕСТВЕНОСТ ЗА АСАНДЖ, и авганистнтските
бойци за за ОСВОБОЖДАВАНЕ НА аВГАНИСТАН.
При нас: как мафията прави пари . Как ББ слага чадър над нелегален производител и разпространител на нелегален алкохол, как покровителствува контробандата на алкохол. Покавазва как действува мафията на високо, правителствено ниво.
ПОКАЗВА И ДАКАЗВА КОЙ КОГА И КАК ПОКРОВИТЕЛСТВУВА И УЛЕСНЯВА КОНТРОБАНДАТА ПРЕЗ МИТНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
КАК Е ДЕЙСТВУВАЛА И ДЕСТВУВА ОТ 20 ГОДИНИ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ.
кЪДЕ СА СЕ ЗАГУБИЛИ И КАК ОНЕЗИ 2-3 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ ДОСТИГАТ НА БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ.
МЕТОДИТЕ, ТЕХНИКАТА , ХОРАТА.
кОЙ КАК ГУБИ, И КОЙ КАК ВИНАГИ ПИЧЕЛИ...
КАК ЗА ЕДИН ДЕН СА СТАВАЛИ, СТАВАТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТАВАТ НЯКОИ МИЛИОНЕРИ У НАС.

цитирай
46. анонимен - комуноиди - толкова ли сте тъпи, или просто много умело се правите на тъпи?
17.01.2011 15:45
Трудно е човек да повярва, че друго човешко същество може да бъде с толкова ограничено мислене.

Огнян Дъскарев демострира, доста убедително според мен, една очевадна неконсистентност в мислене на леваците (доколкото при тях има мисловен процес): на две събития с аналогично съдържание, те (леваците) реагират по съвършено различен начин.

Да поясня като за бавноразвиващи се. Едното събитие е изнасянето на информацията на сайта на уикилийкс. Другото събитие е изнасянето на информация от т. нар. срс-та у нас напоследък.

Леваци, загрявате ли, или още не? Това, че Огнян Дъскарев проявява лично отношение към първото от тези събития, и донякъде към второто, Е СЪВСЕМ ОТДЕЛНО НЕЩО. Основното е това, че едни и същи хора реагират съвършено различно на аналогични събития. Г-н Дъскарев е нарекъл това, "лицемерие". Аз го наричам "малоумие", защото според мен лицемерието е осъзнато като такова, докато левичарите си вярват искрено, когато едновременно поддържат някаква теза И отрицанието и. Вродената им глупост им пречи да осъзнаят неконсистентността си.
цитирай
47. анонимен - Н33
17.01.2011 15:56
Абе, как успяхте да намесите Русия в целия разговор? Въпросът не е дали Русия е по-голямото зло, а дали САЩ са зло въобще.
В същност даже и това не е въпросът, а дали този, който подкрепя Уикилийкс има право да се гневи против подслушванията...или дали премиерът трябва да поеме правилните последствие от изтеклите СРС-та(АКО не са ментета). Поне аз така разбрах статията.
Идеята ми е, че има качествена разлика в това да подслушваш частни лица, като органът който те контролира си си самия ти, или подчинен на теб(т.е. реален контрол няма), и дали изнасяш данни от организация, която сама си е виновна, че е оставила да изтече информацията в ръцете на журналисти. В интерес на истната ми става много смешно предвид, че май лицемерът в цялата работа е авторът на статията - човек, плод именно на тая соц среда по която плюе, възхвалява именно същите методи, които са били много масово прилагани тогава. Не знам дали е чел книгата на Желев "Фашизмът"(не коментирам авторът) ама много би му отивало да я разгледа - проблемът на тая книга е, че е описвала фашизъм, но всички са припознавали социализмът в нея. Идеята ми каква е - всички тоталитарни по някакъв начин режими си приличат(малко или много). А на САЩ управлението на света(щото кво да се лъжем-за това иде реч поне идеше преди 5-10тина години) е определено тоталитарно. Та разликата между Буш и Сталин е само в големината на терорът(и към кой е насочен), а не в принципите. Общо взето седят така нещата - една малка група елит(американци, социалисти, членове на националсоциалистическата партия), живее за сметка на масата(африкански нации, евреи, цигани, десиденти и т.н.).
Кой каза е лицемерът?
цитирай
48. анонимен - опоненти
17.01.2011 17:36
Г-н Дъскарев, статията ви е страхотна! Благодаря ви за информацията, с която винаги ме обогатявате! Аз съм убедена, че сте най-добрият анализатор на американската външна и вътрешна политика. Да сте жив и здрав!
А вашите опоненти по правило са неграмотни, некомпетентни, невъзпитани и техните аргументи са обидите и обръщения като "брато"!?!? Е, това е нивото на нашите комунисти!
цитирай
49. анонимен - СТРАХОТНИ СЛОВА , АВТОРЕ....
17.01.2011 18:11
...НО, ИМА И ОЩЕ:

ТЕЗИ КОИТО СЕ АФИШИРАТ ЗА БОРЦИ ЗА ПРАВДА ИСТИНА И ПРОЗРАЧНОСТ, ...СТАРАТЕЛНО ПРЕМЪЛЧАВАТ ЗА ТОНОВЕТЕ "ДОСИЕТА" ОТ ВРЕМЕТО НА "КОМУНИЗМА" И ПРЕДАТЕЛСКИ МЪЛЧАТ ,ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ,ЗА ИСТИНАТА И ЗВЕРСТВАТА НА КОМУНИСТИТЕ И ОРГАНИТЕ НА ДС, ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА КГБ И РУСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ!

СЛЕДЕНЕТО, ДОНОСИТЕ И ПОДСЛУШВАНЕТО ,БЯХА ОСНОВНИТЕ ПРИЬОМИ НА КОМУНИСТИЧИСКИТЕ ДС КАДРИ, КОЕТО ПРАКТИКУВАТ И..... ДО ДЕН-ДНЕШЕН!

СЛЕД КАТО СМЕ БОРЦИ ЗА ПРАВДА ,ИСТИНА И ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ----НЕКА ДА СЕ, ОТВОРЯТ ДОСИЕТАТА ,НА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И СЕ ОТНЕМЕ ТОВА ОРЪЖИЕ ЗА ШАНТАЖ И МАНИПУЛАЦИИ, ОТ БИВШИТЕ СТРУКТУРИ НА ДС/ДАНС!
НЕКА , ДА ПОГЛЕДНЕМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ----И ВИДИМ, .....КОЙ-КОЙ Е....!!!!
цитирай
50. анонимен - От празно в пусто
17.01.2011 18:39
Mного от коментиращите са развяли ,,ЧАЛГАТА'' за свое знаме!
цитирай
51. wasteland - САЩ били тоталитарна държава :D :D ...
17.01.2011 19:13
САЩ били тоталитарна държава :D :D :D

Бахти тъпите говеда имам за сънародници :D
цитирай
52. hatanasov - Най-висшият лицемер...
17.01.2011 19:47
от ДС интелигенцията вече кара втори мандат? Гоце организираше митинги против НАТО, а сега се оказа, че агентите от ДС/пардон посланиците/, назначени от него, са ни вкарали в НАТО.
цитирай
53. анонимен - "Статията" на
17.01.2011 22:05
Дъскарев е напълно пристрастна, ето защо не може да му се вярва. Не може да се вярва на пристрастен човек, като Дъскарев. Въпреки, че е информиран и пише силно, не отричам, но не може един уважаван анализатор, като ОД да ВЗЕМА явно страна. Така олеквате, г-н Дъскарев, не мислите ли?
цитирай
54. анонимен - На 40 НЗЗ - нали си млад и широко скроен
17.01.2011 22:33
(Знаеш ли, аз съм доста по-млад от теб и явно необременен с глупостите на социализма и възпитанието тогава...мен са ме учили да съм широко скроен и да давам шанс на всички. )
Ама изглежда си много зелен, защото не разбираш, че комунистите и тяхната преторианска гвардия ДС не дадога шанс и все още не дават шанс на никого освен на техните хора. Кои са богаташите и едрите собственици в България? Нима никой не ти е казвал как забогатяха?
Батенце нали си млад и широко скроен, искаш да дадеш равни шансове на всеки. Дали знаеш, че комунистите имаха идеален шанс да направят нещо почти през целия 20 век, но се провалиха, нали? Е, още ли шанс да получат? Не говоря за леви сега, защото в България комунистическата номеклатура, която никога не е слизала от власт факитчески е класата, която експлоатира народа си и съсипва държавата като вражеска сила. Те доведоха българския народ почти до геноцид, защото спираха развитието и реформите до последия възможен момент. БСП като техен политически представител е най-дясната партия. Тя е партия и на ДС естествено.
Както се казва: " Дядо поп него слушай какво приказва, а го гледай какво прави.
Ти младежо си наивен, широко скроен според теб човек, който иска да даде шанс по принцип на "червените крокидили". Крокодилите знаят какво да правят с шансовете си. Не че нещо, ама веднага разбирам, че родителите ти са скрили много неща и факти от теб. Защо ли? Ами всички, който ще прочетат това ще се сетят. Ами ако искаш да се развиваш заинтересувай се. Същият като теб е и младият Б.С. Той е завършил западни колежи, но баща му му е казал да не обръща внимание на друго освен на това, което го е възпитавал. Чудих се как може мъж на 30 години да не знае, че по времето на Соца границите се пазеха отвътре, за да не избяга по будното населиние от страната. Незнаеше какво е кльон. Сега пак ще възобнавяват по границата с Турция заради шапа. Всичко си стои само бодливия тел се скъсал на някои места от ръждата. Ама Б.С учил на запад, а?
цитирай
55. анонимен - Белчо Дончев
17.01.2011 23:09
Твоят текст и коментарите под него са жива картинка на изпростялата ни държава. Държава, в която всяка умна, оригинална, независима и болезнено изстрадана мисъл, идея, намерение на някой зрящ тутакси се залива с помия от тълпата незрящи. Държава, в която комунистическата идеология и придружаващото я кретенското русофилство са сравними по величието си само с кретенското американофобство. На всеки сто от незрящите кретени Системата е оставил по един с едно ляво око, да се рови из интернет, за да може да каже той - "Убийте този! Той има мисъл, идея, намерение, която може да ви направи зрящи!".
Системата няма нужда от зрящи хора. Има нужда от кретени!

Боже, колко е лесно да си сляп кретен, и колко е трудно да си зрящ мислещ Здравей, Оги,

По лесно е сляп човек да прогледне, отколкото комунист да се замисли, но не трябва да се отказваме! Нали уж и те са хора, сиреч братя...

Бъди здрав!
цитирай
56. анонимен - Извинете, повтарям заради досадна грещка!
17.01.2011 23:12
Здравей, Оги,

Твоят текст и коментарите под него са жива картинка на изпростялата ни държава. Държава, в която всяка умна, оригинална, независима и болезнено изстрадана мисъл, идея, намерение на някой зрящ тутакси се залива с помия от тълпата незрящи. Държава, в която комунистическата идеология и придружаващото я кретенското русофилство са сравними по величието си само с кретенското американофобство. На всеки сто от незрящите кретени Системата е оставил по един с едно ляво око, да се рови из интернет, за да може да каже той - "Убийте този! Той има мисъл, идея, намерение, която може да ви направи зрящи!".
Системата няма нужда от зрящи хора. Има нужда от кретени!

Боже, колко е лесно да си сляп кретен, и колко е трудно да си зрящ мислещ човек...

По лесно е сляп човек да прогледне, отколкото комунист да се замисли, но не трябва да се отказваме! Нали уж и те са хора, сиреч братя...

Бъди здрав!
цитирай
57. анонимен - Статията е силна и аргументирана. ...
18.01.2011 00:39
Статията е силна и аргументирана. Наистина не е ли върха на лицемерието и двуличието да се крещи срещу подслушването у нас, а да се възхвалява подслушването "там"?
Статията е страхотна! Още по страхотни са отговорите на несгласните с написаното. Страхотни са с особения си стил издаващ неграмотност или такава на нивото на жълти вестникарски заглавия. Страхотни с с маниера на спорене. Възражения в които отсъства логика, доводи...или доводите са "защо биете негрите".... Порой от епитети в отговорите им. (Много прав е един от читателите, който отбеляза, че освен епитети друго няма!). Страхотни отговори! Заместват и снимки и харизаните им дипломи за образование.(дипломи на хора с превилегии, които завършваха зареди своята правоверност, а не поради знание) Отговори на хора, за които @55,56 възкликна: " По лесно е сляп да прогледне, отколкото комунист да се замисли...".
Така е! Те няма нужда да мислят. Те знаят. Това което е полезно за тях в момента и онова и онези, които са вредни за тях в момента. И ги засипват с епитети!
А на мен авторът и статията ми харесаха именно затова. Изкара на показ цялата ограниченост и интелектуална немощ на противниците си. Впрочем, предизвика ги и те сами я показаха.
Браво на ОД! Симеон
цитирай
58. pitashtia - Тъпотии
18.01.2011 01:44
Няма империи на доброто. Независимо от подбудите, изваждането на кирливите ризи на пентагона и американската политика е добро дело. Трябва да си много тъп за да мислиш толкова схематично и идеологизирано. Само прозрачността и информираността донякъде гарантират човешките права и демокрацията. Господарите имат проблем, тъй като за тях работят все по-независими духом и високо образовани хора. Новите технологии от една страна го изискват, а от друг улесняват разпространението на информацията. Впрочем какво прави американската армия на хиляди мили от дома си. Чии интереси защитава? Военният бюджет на САЩ е по-голям от този на всички останали на този побъркан свят. Защо уж независими корпорации блокираха плащанията към Уики лиикс.
цитирай
59. tull - Благодаря на
18.01.2011 14:11
№ 48, № 49, на Белчо Дончев и Симеон. Бъдете здрави!
цитирай
60. ok3223 - № 46,Да си мравка, червей
18.01.2011 19:36
Не, пилешка главичко.
Асандж срещу ЦРУ, пентагон, САЩ, мръсна агресивна политика,войните в Ирак и Авганистан. До днес са избити с авияция и бомби в двете страни общо около 2 милиона, предимно цивилни възрастни, деца, жени. Сащ напада малки богати на петрол страни(Ирак),стратегически важни страни, Авганистан. Защо не закачи ...
Китай, Русия(за Грузия не шукнаха),един Иран, КНР...Страни сравними с тях ПО МОЩ. Защото че ядат кютек. Тяхното е държавен бандитизъм.
Затова не им симпатизира светът и е против тяхната политика.
УНАС КУП SRS-ТА.
Мафия, нелагален алкохол, производство, разпространение. ПРодажни минтичари и митници. Покровителство на контробанда от ББ в качеството му на
м-р председател. Канали за нелегален внос на цигари и дрога. Мафия, пресъпност, подкупи, пари, много пари.
Който замеря със СРС бива замерян с такива.
"Който вади СРС от СРС умира"-Ив.Костов.
РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА.
Разлика огромна
цитирай
61. анонимен - До #60
18.01.2011 19:53
Твоят случай само на прекомерно четене на Нова зора, Дума и Атака ли се дължи, или просто като малък са те били предимно по главата?
цитирай
62. анонимен - ...НЕ ПЛАЧИ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА, ОК3223..!
18.01.2011 22:10
ПЛАЧИ ЗА ИЗБИТИТЕ СЛЕД 9.09.44г. ОТ КОМУНИСТИТЕ!
ПЛАЧИ ЗА ИЗСЕЛЕНИТЕ ОТ ДС,БЪЛГАРИ...
ПЛАЧИ ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ БАНКИ СЛЕД 89г.....
ПЛАЧИ ЗА ПАРИТЕ РАЗАДАДЕНИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, В КУФАРЧЕТА!
ПЛАЧИ ЗА ТОВА ,ЧЕ ВИ ДИШАТ ВЪВ ВРАТА И НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ДАЛАВЕРИТЕ....!
ПЛАЧИ ЗА ТОВА, ЧЕ ХОРАТА ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ БОЙКО И ГЕРБ!
ПЛАЧИ ЗА ТОВА ,ЧЕ ШАНСОВЕТЕ НА ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ....НАМАЛЯВАТ СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И ГУБИТИ ПРОЦЕТИ ОТ ЧЛЕНСКЕТА СИ МАСА!!
САМИТЕ ТУРЦИ ВИ НАПУСКАТ ,..... ОТ ЦЕНТРАЛНОТО РЪКОВОДСТВО......!
НЯМАТЕ ШАНС----ВИЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ!
ПРОДАЖНА ЧЕРВНА СГАН ,КАТО ВАС .....НЕ Я ИСКАТ ,НИКЪДЕ!!!
цитирай
63. анонимен - На 55 - г-н Белчо Дончев
19.01.2011 10:04
Г-н Дончев,
младите левичари /"Левичарството детската болест на комунизма"- В.И. Ленин/ ще бъдат бреме за България. Тези, които бяха на контрамитинга пред паметника на Съв. армия с червените знамена и образа на Ел Чанчо, дори не са си направили труда да разберат що за личност е бил. Иначе трябваше да ги е срам да се показват с него.
И по-горе един "модерен ляв" младеж казва, че той не бил обременен от социализма, защото не бил живял тогава и пр. Все едно жена бременна, амо малко поне 50%., защото сега била млада. Ха, ха! Какво значи свобода по комунистически? Прост пример за него. Когато бях на 16 години на гости при леля ми в Бургас. Цивилният милиционер Цеко ме арестува и след хубав бой ме заведе на гарата и качи на влака за София само защото бях обут с джинси куча марка.
Шиеше ги частникът "Куция бог". А този" мекащия" младеж тогава нямаше да дойде в София, защото другарчетата не даваха софийско жителство.

Наистина комунистите от всички поколения са много тъпи "парчета?. За съжаление са и най-големите национали предатели в историята ни.
цитирай
64. анонимен - Е , ХАЙДЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО.....
20.01.2011 10:49
ВЕЧЕ ЛЪСНА ПРАШКАТА НА ПАТРАШКАТА ,В МРЪСНО ЧЕРВЕНО ....ЗАЦАПАНА С МИЛИЦИОНЕРСКО ЖЪЛТО ОТ ДС/ДАНС, ... НА ЗАДНИКА!
МАЙ Е ВРЕМЕ ДА БЪДАТ......ЯКО САПУНИСАНИ И .....ИЗПРАНИ !
КОМАЙ ....НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА!
БЕЗ ПРАНЕ ---С ИЗПАРВАНЕ ,НЕМА ДА МИНЕ!
ГАРАНЦИЯ!
цитирай
65. анонимен - Н33 до 54
04.02.2011 13:19
Отдавна не съм чел тук...то не, че съм изтървал нещо де. Тая истерия бягаща от темата ми е много итнересна в твоето поколение. Аз говоря за едно-ти си дрънкаш твоето.
Да-млад и широкоскроен(или поне-по-широко от тебе и авторът) съм. И крайностите винаги са ме дразнили, а невежеството още повече.
Това което пропагандира твоят прятел тук(а както явно и ти споделяш, като възгледи) е именно отражението на това, което е било преди 89та. Терорът, манипулацията, подтискането и манипулирането на общественото мнение нямат цвят и политическа ориентация, тесногръди ми приятелю. Може да са десни, може да са леви и т.н.
За тия другите, които те възхваляват пък ще напиша нещо, вярно с усещането, че си губя времето. Именно аргументите и логиката липсват на статията. И именно късогледство и глупост прозират зад нея. А силата на логиката е в това да погледнеш нещата от страни, независимо от своите страсти и впечатления.
Сляпото подкрепяне на една или друга идея или личност не може да е умна. Човек трябва да е критичен.
Между другото американският тип консерватизъм = южните щати, тия дето са смятали, че икономически робството е по-изгодно, тия които говорят на техния си диалект, тия които са за свободното притежание на оръжие, тия които са оповават на религията във всеки смисъл на думата(до скоро даже-земята е плоска), и точно тия слабообразовани(като цяло, а не отделни бройки) селски фермерчета.
цитирай
66. анонимен - FXNmcwwPYLIhfa
27.10.2012 15:34
k8O63A <a href="http://mifbtxrvmecs.com/">mifbtxrvmecs</a>, [url=http://bksmjwpmooqc.com/]bksmjwpmooqc[/url], [link=http://ltlarqdjztok.com/]ltlarqdjztok[/link], http://gmpwtfwrehnd.com/
цитирай
67. анонимен - teWYRefYsYyXOy
27.10.2012 20:10
aAv3I3 <a href="http://tlcyhekdbrhf.com/">tlcyhekdbrhf</a>, [url=http://fmhkfdywgqvb.com/]fmhkfdywgqvb[/url], [link=http://soawszkiipib.com/]soawszkiipib[/link], http://osvjlxzygtee.com/
цитирай
68. анонимен - DLGqPenUjThsjul
28.10.2012 01:29
lXcVXU <a href="http://jckxhfcbsgvi.com/">jckxhfcbsgvi</a>, [url=http://dsejoiwzilll.com/]dsejoiwzilll[/url], [link=http://eswnmmcmqife.com/]eswnmmcmqife[/link], http://vyqxcamunswc.com/
цитирай
69. анонимен - JMahadBeWWrECacPGot
28.10.2012 08:40
x4Lv1j <a href="http://qdclknggdpkq.com/">qdclknggdpkq</a>, [url=http://eyhbylmjpplj.com/]eyhbylmjpplj[/url], [link=http://melpegzbnavz.com/]melpegzbnavz[/link], http://xwxuwpouhjns.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tull
Категория: Политика
Прочетен: 1960439
Постинги: 144
Коментари: 2933
Гласове: 3430
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031