Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2010 17:48 - Грешката на ислямо-левичарите
Автор: tull Категория: Политика   
Прочетен: 23101 Коментари: 68 Гласове:
9

Последна промяна: 01.08.2010 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГРЕШКАТА НА ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ

Ислямо-левичарският сайт WikiLeaks публикува през април т.г. 17-минутен видео клип за убийството в Багдад на цивилни и журналисти от Ройтерс от американски войници в хеликоптер. Два милиона души, които гледаха клипа с право бяха възмутени и ужасени. Възмутените и ужасените, обаче, не обърнаха внимание, че WikiLeaks публикува, бързо свали и после отново качи на сайта си /!/цялата, 38-минутна, нередактирана версия на клипа. Целта беше ясна – да бъдат объркани милионите зрители, защото от нередактираната версия стана ясно, че стрелбата от хеликоптера е вследствие на сражение между войниците и терористи на същото място. В резултат,  именно редактираната версия на клипа беше гледана от несравнимо повече хора, отколкто нередактираната. Възмутените и ужасените също не забелязаха,  че сред цивилните има няколко тежко въоръжени мъже. Възмутените и ужасените не обърнаха внимание на внушението на WikiLeaks, че убийството е извършено нарочно от американците, което, естествено не е вярно. Зрителите на клипа не разбраха, че всъщност целта на ислямо-левичарския сайт е да помогне на терористите и да навреди на американската армия в Ирак.

Преди няколко дни WikiLeaks публикува десетки хиляди документи за войната в Афганистан през последните години. В тях се описват връзките на талибаните с пакистанските секретни служби, подробности за бойните планове на американската армия, списъци с афганистански информатори за армията и врагове на талибаните  Това предизвика протест от американското правителство, което заяви, че публикуването на документите застрашава живота на американските войници и тайните им информатори. Тази несъмнена истина, обаче не попречи на „Ню Йорк таймс” „Гардиън” и „Шпигел” позорно и безотговорно да обнародват част от документите, които вероятно вече са причинили смъртта на американци и техни афганистански съюзници. Българските медии, почти всички леви и претъпкани с бивши комунисти и агенти на държавна сигурност, както и с наследници на комунистически семейства, не криещи левите си убеждения, папагалски заповтаряха за „истината” за войната в Афганистан.

Julian Assange, ръководител на WikiLeaks отрече, че документите са опасни за живота на американските войници, което е нелепо, защото той не е военен специалист и няма как да бъде сигурен в това. Но той каза нещо любопитно – преди публикацията предложил на Белия дом, чрез „Ню Йорк таймс”, да се срещнат и да обсъдят предстоящото обнародване на документите. Предложението, потвърдено от Белия дом,  останало без отговор. В случая решението на американското правителство е правилно, тъй като преговори с ислямо-левичари са недопустими, както и преговорите с терористи. Целта на WikiLeaks при публикацията на документите е съвършено ясна – да помогне на талибаните, Ал Кайда и джихадистите и да попречи на американската армия да победи терористите. Сигурно сега водачите на талибаните ликуват и планират нов терор въз основа на документите.  Assange обяви че целта му да е помага на невинните и „да мачка гадовете”. Тъй като пред „гадовете” нямаше определения като „американски” или „западни”, реших, че може би в WikiLeaks има тайни документи за убийствата, например на Анна Политковская, Наталия Естемирова, Александър Литвиненко. Предположих, че в сайта се разобличават и руската армия и тайни служби. Несъмнено руските дисиденти биха изпратили интересна информация за тези убийства на един толкова популярен сайт, като WikiLeaks. Но в сайта няма нищо подобно, което предизвиква определени заключения за пристрастията му.  Да си представим, обаче, че все пак Assange и хората му, обладани от желание за справедливост, каквато твърдят, че искат,  изпратят тайни данни на „Ал Джазира” за зверствата на ислямистите в Ирак и Афганистан. За колко време главата на Assange ще остане на раменете му? Но сега не го грози никаква опасност, поради една проста причина. Животът на Assange и сътрудниците му се пази от западната демокрация, която те за благодарност нападат и рушат.

Публикуването на тази информация поразително напомня за един отдавнашен ход на световната левица – огласяването на секретните Pentagon Papers за войната във Виетнам, предоставени от Daniel Ellsberg на „Ню Йоркс таймс” /1971/. Този случай беше благословия за комунистическата пропаганда в Източна Европа и СССР.  Тогава световната левица оказа неоценима помощ на съветския блок, застраши американските войници във Виетнам и помогна на Виетконг /комунистическата армия на Южен Виетнам/.

Повечето от анализаторите заявиха, че в документите за Афганистан няма нищо ново. Това не е съвсем вярно. В документите има факти за нещо малко известно – връзката и сътрудничеството на талибаните с правителството на Иран. /През 1999г. талибаните, тогава на власт в Афганистан, убиха девет ирански дипломати и двете страни бяха на ръба на войната. Но след 11 септември 2001, въпреки верските различия /сунити-шиити/,  талибаните и иранците се съюзиха/. Ето примери в документите:  Революционната гвардия на Иран през 2005 изпраща 200 хил. долара на талибанската терористична група Hezb-e-Islami-Gulbuddin (HIG). От документите става ясно, че иранското правителство плаща на талибаните 1740 долара за всеки убит американски войник и 3841 долара за всеки убит висш афганистански държавен служител!  В документите пише, че от юни 2006, Иран редовно снабдява талибаните с оръжия, а ирански агенти ги обучават на терор. Пак там се споменават имената на двама такива ирански агенти, после се съобщава, че през март 2009  от Иран в Афганистан били изпратени 100 обучени терористи-самоубийци, и пр. и пр.  

Едно от най-коварните политически действия на Иран е вбиването на клин между САЩ и Афганистан. Режимът на моллите от една страна помага активно на враговете на афганистанското правителство и в същото време официално се опитва да разруши съюза на страната с Америка. Именно това беше целта на сензационното посещение на иранския президент в Кабул през март т.г.

Точно тук е голямата грешка на ислямо-левичарите от WikiLeaks – те неволно, невнимателно изложиха на световен показ лицемерието на Иран и така най-вероятно ще попречат на Ахмадинеджад да скара Кабул и Вашингтон!

Но всеки непредубеден наблюдател няма да сгреши в следното: на планетата няма мракобесен режим или терористично движение, на които ислямо-левичарите да не искат да помогнат. 

 

 

 

 

 





Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mglishev - Браво!
01.08.2010 18:04
Страхотен постинг. Като фен на Фалачи и по-скоро противник на лъжите за "евроислям" и "мултикултурност" мога само да те поздравя.
цитирай
2. анонимен - Мракобесникът
01.08.2010 18:06
си ти Дъскарев! баси гнусната тъпа глупост, която си написал.
цитирай
3. анонимен - Оса
01.08.2010 18:09
Няма нищо вярно в тази статия на Дъскарев. Изобщо няма да правя труда да се аргументирам - само това - колко невинни хора бяха убити в Ирак и Афганистан заради Америка? Отговорете на този въпрос.
цитирай
4. анонимен - Севда
01.08.2010 18:15
Изумена съм, че в България има хора, като Дъскарев. Просто не мога да повярвам, че има хора като този човек, за които не е проблем да оправдават масовите убийства!!!!
цитирай
5. анонимен - YG
01.08.2010 18:21
Чета и препрочитам този текст и не вярвам на очите си. Въпрос към Дъскарев: във видеото за убийството от американците на цивилните, има ли някаква фалшификация? Има ли нещо невярно?
цитирай
6. gothic - Спокойно, анонимчета. Скоро ма...
01.08.2010 18:24
Спокойно, анонимчета. Скоро масовите убийства от ислямисти ще дойдат и тук. Обаче те няма да се интересуват кой е бил против тях и кой ги е защитавал с пяна на уста...
цитирай
7. анонимен - от Серго
01.08.2010 18:35
Дори крайно лявата администрация на Обама реагира адекватно на отвратителната провокация на ислямо-левичарите. Г-н Дъскарев, много ми харесва това определение! Поздрави за поредната уникална за България статия!
Не обръщайте внимание на ислямо-левичарите!
цитирай
8. анонимен - К
01.08.2010 18:45
"Българските медии, почти всички леви и претъпкани с бивши комунисти и агенти на държавна сигурност, както и с наследници на комунистически семейства, не криещи левите си убеждения" .

Не съм съгласен с всичко в статията на Дъскарев, но това е абсолютно вярно.
цитирай
9. анонимен - Антон
01.08.2010 19:28
Интересна статия, напълно различна от това, което съм чел по въпроса. Авторът, обаче, не трябва да бъде обиждан, заради необичайното му мнение. Не съм съгласен с г-н Дъскарев, но не бих го обиждал заради това.
цитирай
10. анонимен - Само аз!
01.08.2010 19:32
До Антон - ми точно заради това го обиждат и ругаят Дъскарев, защото има необичайно мнение и статията му е такава. Добре е, че си го разбрал.
цитирай
11. анонимен - Светла
01.08.2010 20:26
Г-н Дъскарев, току-що съобщиха, че холандските войски се изтеглят от Афганистан. И за това ли са виновни "ислямо-левичарите?"
цитирай
12. анонимен - Инструкции /рус/
01.08.2010 20:33
Необходими са минимум знания за общуване с местното население.
Ще си ги научите от тази брошура.
Главното, което трябва да запомните,когато пресечете границата, е това, че се намирате в ислямска държава.
Ислямът - това не е просто друга религия.
Това е друг свят със свои закони, това е друго отношение към живота...и към смъртта.
Правоверният мюсюлманин не се страхува да умре в бой.
Този, който загине, сражавайки се с неверниците, тоест с нас,незабавно отива в Рая,където вече го очаква това, което му е липсвало приживе.
Вода, плодове от градините,девици с големи гърди - хурии. Отношението към жените в исляма- това е отделен разговор.
Главна светиня за мюсюлманина е неговият дом - Харам, именно оттук произлиза думата харем.
Второто значение на същата дума е "не трябва" и "забранено".
Да гледаш мюсюлманска жена е "харам", всичко, което касае сексуалните отношения - "харам".
"Харам" е да се показват на мюсюлманин неприлични жестове, към които вие сте привикнали.За това може да получите куршум даже от мирен жител.
От друга страна , мюсюлманинът никога няма да оскверни дома си с кръв.От момента, в който влезете в селото, вие сте гост.
Да убиеш гост, даже ако е неверник, е "харам".
Затова запомнете!
До момента, в който сте в селото,вие сте в безопасност.
Но щом пресечете границата на селото,същият този стопанин, който ви е черпил с чай пет минути преди това,може да ви застреля в гърба.
Защото да убиеш неверник е подвиг!
Това е стъпка към Рая.
.......................................................................................
Мисюлманите са изроди , подкрепям и се радвам на убииството на всеки мисюлманин.Тва е измет която трябва да бъде унищожавана - брутално и безкомпромисно.
цитирай
13. gantree - @ Tull
01.08.2010 20:49
Здравей, Tull.
Hezb-e-Islami-Gulbuddin вероятно е личната гвардия на Гулбудин Хекматияр. Наистина трябва много да си е "стъпил на лицето", ако приема помощ, каквато и да било, от шиитския режим в Иран. Той не е част от талибанското движение, а по-скоро е стар боен другар на Осама. По-фанатичен изрод от него едва ли има в цялата пущунска територия.

Четох за този зализан смешник от WikiLeaks. Само целта да му видиш, както и местонахождението на сървърите из скандинавските "демокрации", и е достатъчно.

Поздрави за статията.

__________________
до горният анонимен 12
Ти, братле, си срам за българите. Долната измет си ти, но едва ли го осъзнаваш.
Майка ти това никога няма да ти го каже.
цитирай
14. анонимен - До Огнян Дъскарев
01.08.2010 21:06
Г-н Дъскарев, следя отдавна изявите ви по разните медии. Много сте интересен, несъмнено сте много интелигентен, пишете увлекателно и силно, но защо ли ми се струва, че сте интелигентен и интересен лъжец! Някакси не ви вярвам, защото мисля, че лъжете винаги.
цитирай
15. nkf - Чудесна статия на Дъскарев. Както ...
01.08.2010 21:10
Чудесна статия на Дъскарев.Както винаги точен и на страната на истината.Поздрави.
цитирай
16. анонимен - Стратиев
01.08.2010 21:16
Страхотен анализ! Никъде не съм чел за тази грешка на левичарите - те наистина сгрешиха, защото без да искат разобличиха съюзниците си в Иран. Никой досега, освен Дъскарев, не е обърнал внимание на този факт! Поздрави, Огняне!!
цитирай
17. анонимен - East of Eden
01.08.2010 21:24
Не виждам какво толкова оригинално е написал Дъскарев. Той винаги правоверно следва крайно десните си убеждения. И сега е същото. Точно това му пречи да анализира ясно и хладнокръвно, въпреки, че има много информация и пише доста интересно и убедително. И сега се е понесъл по ултра десните си идеи.
цитирай
18. tomcat - Поредната гнусна сащаджийска п...
01.08.2010 22:03
Поредната гнусна сащаджийска пропаганда ,кой ли се връзва вече!смех
цитирай
19. анонимен - Браво на автора,
01.08.2010 22:08
но както винаги е пълно с левашки рязани чалми.Що бе шебеци мюслимски,не вземете да си пуснете брада и да се разселите по Иран,Афганистан и други напредничави демократични държави и от там да ревете например за правата на жените, не на бурките и Клара Цедкин и 8-ми март...ХаХа
цитирай
20. анонимен - Факт е,
01.08.2010 22:21
че поддръжниците на ислямските терористи са левичари, тъпи и гадни, като този Джулиан Асанж. Мрете, комунистическо-ислямски изроди!
цитирай
21. анонимен - Пак от мен
01.08.2010 22:24
Не съм анонимен, казвам се Игнат Събев, и се възхищавам от смелостта на Огнян Дъскарев, който не се колебае да разобличава комунистическо-ислямските уроди.
цитирай
22. анонимен - Браво, браво и пак браво!!
01.08.2010 22:54
Браво на Дъскарев, че не му пука за политкоретността, според която трябва да се кланяме на мюсюлманите. Да напишеш такъв текст значи именно това. И, да, българските медии са инфилтрирани от комунисти, точно както пише Огнян!
цитирай
23. анонимен - Точно, световните левичари скл...
01.08.2010 23:26
Точно,световните левичари сключиха договор с Буш,той пък изпрати Ладен да не остане гладен,взе част от нефтения бизнес на баща му и го изпрати оттатък Ирак,та след това да го търси,събори си кулите та да се свие търговията,оня пък се обади,че той бил,макар че преди 2-3 дни преди бооум се появил,ама даде знак,а и да има кой да гони,но иначе влагат и делят от хероина,дрогата сигурно без много да им се иска и от нефта,разни далавери,даже и левичарите участват,но нали са левичари за тях какво остане пък и са много по ред на номерата.По време на войната уж ангажирани се неусети реколтите,после клонът увиснал,а да се счупи,а пък на местните им остава от малкото заработено народно освободителна война да водят,то друго не им остана,на последно място са в световните класации,може да ги наричат както си искат,но и те се защитават и преследват интересите и хич вече не им пука,че гинат други от дрогата,когато те не искаха да сеят мак задължиха ги та да се развъртват бързо капиталите да се стимулира икономиката и да има кой да харчи,да се създаде разлика иначе по бедните могат да догонят по богатите,като се трудят и да не вземат та правилно да се развият и т.н.За 10 год. 300 млрд.похарчени и то само техни,като първенци,ами другите участници за да получат нещо и те сигурно толкоз,като се има предвид какво напечатиха във вид на гаранции,но в сравнение с първенците къде по-малко,те и с по-малко участват пък и имат и левичари,отделно участващи като инструктори с бойни групи,ами трябва да издържат и еврейте и те са включени в сметката,как така трябва да се подържа напрежение,да неби да се забрави холокоста,ама те били 6 хил.Голяма банда,а пък после някой взе парите по предназначение,ами такива писари са в играта къде барел,къде бала.Отклонили ги били,ама те сигурно трябвало да им ги раздават по списък,те им ги раздали и за себе си пооставили,но бунтовниците хем трябва да произвеждат хем да воюват и да мислят за децата си понеже много ашляци започнаха да понаиждат и все нещо да търсят
цитирай
24. samvoin - Като гледам, самия ти си една цио...
01.08.2010 23:32
Като гледам, самия ти си една ционистка грешка, а левирчарите в Европа, така наречени, газеха правата на мюсюлманите, в рамките на ЕС /като във Франция, например/, така както ги газеха десетилетия наред и на православните и християните, в останалата половина от разделителната Берлинска стена.
цитирай
25. ran - WikiLeaks?
02.08.2010 00:29
Четейки ги, не знаех, че са ислямо-левичари, но е факт информацията им, която не срещам никъде другаде.

"Julian Assange, ръководител на WikiLeaks отрече, че документите са опасни за живота на американските войници, което е нелепо, защото той не е военен специалист и няма как да бъде сигурен в това."
... както е нелепо и да се твърди обратното от някой, който не е военен специалист.

Ако WikiLeaks са ислямо-левичари, то наистина са допуснали грешка.
Но ако не са - авторът бърка. При това много повече в личен план.
цитирай
26. xloranphyl - Лъжа и измама!
02.08.2010 00:33
Драги гус'ин Дъскарев,
прочетох първите редове от поста ви и се запитах как на някои хорица им е много лесно да лъжат...
Защото само в първите няколко реда открих две ФУНДАМЕНТАЛНИ ЛЪЖИ!
1.Терористи в Ирак??? WTF??? К'во,аджеба е туй нещо?!?
Терористите не бяха ли в Афганистан??? В Ирак не бяха ли химическите оръжия? Химическите оръжия май ги няма никъде,ама това е друга тема...
Та да се разберем - терористите са в Афганистан,в Ирак има съпротива против окупатора. А ако някой иска да оправдае анексирането на Ирак с терористи това си е проблем за хорица с малко мозъче,които могат да помнят до 5 секунди...
2.Тежко въоръжени мъже??? Пет тулупа с калашници и двама с камери са тежко въоръжени?
Най-малкият гранатомет(RPG-Rocket-Propelled Grenade) руско производство е "Муха" - всъщност е противотанков гранатомет с обсег 200 метра. А хеликоптерът беше на най-малко 2 000 метра. "Муха" е дълъг около 70 сантиметра,и да бяха въоръжени с такова чудо,пак нищо с нямаше да навредят на "Брадли",да не говорим за "Абрамс". Опасен за хеликоптера е "Стрела-2" ,но тя е дълга около 1.5 метра и трябва да си доста зле със зрението,за да направиш подобна грешка.
По-надолу не съм чел,просто нямам време да ти натрия лъжливия нос по-сериозно. Надявам се,че си доволен,ако искаш още ще те уредим!
Хи-хи-хи-хи!
цитирай
27. анонимен - american asscleaner
02.08.2010 00:34
като си такъв тарикат защо не отидеш да се сражаваш с талибаните в Афганистан на тяхна територия,а само анализираш какво става там,американските ти фриендчета ще ти уредят някое по предно място в някой окоп в планината и там ще можеш да се правиш на мъж пред талибаните.Там "десните" пичове като тебе много ги обичат,набързо стават "леви" с мазните си бели дупета...
цитирай
28. анонимен - нещо сбъркано има в координатната ...
02.08.2010 06:44
нещо сбъркано има в координатната ти система--ирак беше суверенна страна,нападната без причина от гл.т. на междунар.право.иран е също такава страна и ако има някакви намерения да се въоръжава ядренно,то какво да кажем за пакистан и израел които вече имат ядрено оръжие/а не намерения/а???афганистан си има талибани.кои ги обучи ,въоръжи и използва в конфликти на балканите,в чечня,средноазиатските републики,в афганистан срещу руснаците......да не говорим за бизнеса на семаиство обама с семеиство буш,за саудитските приятели на америка които са наи големите спонсори на ислям.фундаментализъм и т.н.
цитирай
29. анонимен - Радо
02.08.2010 08:14
До критиците на текста - Дъскарев никъде не твърди, че видеото с хеликоптера е фалшиво, само казва, че има и друго видео, много по-малко гледано, което доказва, че убийството на цивилните е продължение на сражение в същата улица. Това е война и няма милост, винаги във война загиват цивилни. Дъскарев също казва, че внушението на ислямо-левичарите е, че американците нарочно са убили цивилните. Това, разбира се, е левичарска лъжа. За документите за Афг. - пак е много точен. Да, със сигурност хора ще загинат, заради ислямо-левичарите. Не четете Чомски, не гледайте филми на М. Мур.
цитирай
30. slavimirgenchev1953 - Хитрата сврака - с двата крака.
02.08.2010 08:55
Левичарите и ислямистите са от един дол дренки и само кьотек ги оправя. Бой и на снимка! )))
цитирай
31. flyco - ...
02.08.2010 10:15
Загледани в дърветата не виждаме гората. Защо американците не приключиха със Садам още през първата война?
цитирай
32. анонимен - 123
02.08.2010 10:57
Виждам,че тук има мнения на американофили и русофили.И едните и другите са предатели на България.На това дередже сме заради такива дупедайковци като тях
цитирай
33. semtomovi - ЛИНКА???
02.08.2010 11:17
КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И СВАЛИ ТОЗИ КЛИП???

тИЯ ХОРА НЕ СА ЛЕВИЧАРИ. САМО ЗАЩОТО СА ПРОТИВ УБИЙСТВАТА НА ЦИВИЛНИ ВЪВ ВОЙНИ.

ТЕ ПЕЧЕЛЯТ КАПИТАЛ ОТ САЙТА СИ. КАПИТАЛИСТИ СА.
цитирай
34. semtomovi - КАКВО ИСКАТЕ ДА ПРОКАРАТЕ И КАЖЕТЕ В КРАЙНА СМЕТКА?
02.08.2010 11:19
ЗАРАДИ КАКВО Е ТОЗИ ПОСТИНГ? ДА СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ЦИВИЛНИ НА БРОЙ СА УБИТИ "БЕЗ ДА СЕ ИСКА" ЛИ?
цитирай
35. semtomovi - И ВЪПРОС НОМЕР 3
02.08.2010 11:21
ВСЕКИ КОЙТО УБИВА ЦИВИЛНИ Е "НЕЛЕВИЧАР, ДЕСЕН И ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА"? тОВА ЛИ Е ВАШАТА ПРЕЗУМПЦИЯ, ДА СЕ УБИВАТ ЦИВИЛНИ, ЗА ДА СЕ СТАНЕЛО НЕЛЕВИЧАР??
цитирай
36. pomiqrat - Мюсюлманите трябва да бъдат ата...
02.08.2010 11:22
Мюсюлманите трябва да бъдат атакувани докато се молят на рамазан, за да с еоттървем от тая паплач и след това да се унищожи Израел и светът ще стане едно спокойно място за живеене без тези два свята.
цитирай
37. semtomovi - БА СИ КЪВ СРАМ БЕРА!
02.08.2010 11:22
(СКОРО ЩЕ СЕ ОТРЕКА И ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ПИШАТ СЪНАРОДНИЦИТЕ МИ ПО ФОРУМИ)
цитирай
38. semtomovi - 37
02.08.2010 11:24
БЕЗ КОМЕНТАР. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЕРА ЯК СРАМ!
цитирай
39. lubenw - Какво разбрах от постинга аз
02.08.2010 13:00
Разбрах, че май доста те е страх от "комунистите" ,които, въпреки краха на пъклената си идеология, продължават да "въртят" световни конспирациики. А и май много мразиш потомците им," не криещи левите си убеждения". Лесно е да хвърлиш вината за безрадостния си живот върху подмолните левичари.
Но истината е, че WikiLeaks е сайт, който едва ли обслужва нечии интереси, предвид, че не разчита на чуждо финансиране. За разлика от други медии, той може да си позволи да бъде неудобен.
Останалата част от постинга не мога да опровергая, защото не съм толкова наясно с конспиративните действия на "международната левица". :d
цитирай
40. lubenw - Здравей, Tull. Hezb-e-Islami-...
02.08.2010 13:14
gantree написа:
Здравей, Tull.
Hezb-e-Islami-Gulbuddin вероятно е личната гвардия на Гулбудин Хекматияр. Наистина трябва много да си е "стъпил на лицето", ако приема помощ, каквато и да било, от шиитския режим в Иран. Той не е част от талибанското движение, а по-скоро е стар боен другар на Осама. По-фанатичен изрод от него едва ли има в цялата пущунска територия.

Четох за този зализан смешник от WikiLeaks. Само целта да му видиш, както и местонахождението на сървърите из скандинавските "демокрации", и е достатъчно.

Поздрави за статията.

__________________
до горният анонимен 12
Ти, братле, си срам за българите. Долната измет си ти, но едва ли го осъзнаваш.
Майка ти това никога няма да ти го каже.



Сърварите им се намират в Ирландия. В това може да се увери всеки, притежаващ елементарна компютърна грамотност. А изтрелите в тъмното май почнаха да понатежават.
цитирай
41. анонимен - Стоян
02.08.2010 14:26
Супер статия! Откровена и почтена. О. Дъскарев не се страхува да изрази поредното си изключително политическо некоректно мнение. Същият автор преди години пишеше в "Дневник" статии в защита на войната в Ирак, което беше истинско проклятие за политическата коректност. Според мен това е основното в текста на Дъскарев: "Да си представим, обаче, че все пак Assange и хората му, обладани от желание за справедливост, каквато твърдят, че искат, изпратят тайни данни на „Ал Джазира” за зверствата на ислямистите в Ирак и Афганистан. За колко време главата на Assange ще остане на раменете му? Но сега не го грози никаква опасност, поради една проста причина. Животът на Assange и сътрудниците му се пази от западната демокрация, която те за благодарност нападат и рушат". Хора като този Асанж използват западната демокрация, която ги пази, като оръжие в подкрепа на съвременната чума - ислямския тероризъм. Браво за този текст!
цитирай
42. podvodni - Виж ти, то се оказзало, че войните ...
02.08.2010 14:35
Виж ти, то се оказзало, че войните били най-демократичното нещо!! И все пак зависи от кого се води. Ако е от недемократично правителство и държава, то е престъпна, ако е от демократична - спер справедлива. А съпротивата срещу демократичната война - нагъл тероризъм и престъпление срещу христинските ценности.

Това е сигурно някаква шега или кошмарен сън!
цитирай
43. анонимен - Радо
02.08.2010 15:03
Животът ще бъде кошмарен сън, ако левичари като теб управляват света. И, да - има необходими войни, без които няма да има демокрация и левичари, които да я използват. Войната винаги е ужасна, но понякога без нея не може.
цитирай
44. анонимен - Левичарската агитка
02.08.2010 15:17
се е активизирала, както винаги, когато пише Дъскарев. Той има медицинска дарба - да вбесява комунягите.
цитирай
45. gantree - @ Любен В, коментар 40
02.08.2010 15:20
lubenw написа:
gantree написа:
...
Четох за този зализан смешник от WikiLeaks. Само целта да му видиш, както и местонахождението на сървърите из скандинавските "демокрации", и е достатъчно.

Сърварите им се намират в Ирландия. В това може да се увери всеки, притежаващ елементарна компютърна грамотност. А изтрелите в тъмното май почнаха да понатежават.

Баба ти е в Ирландия, скъпи г-н Любене W. :))
Сървър се пише с две "Ъ", а изстрел - със "З" и "С", а не само "З".
Не знам какви "изтрели" ти гърмят в главата, сигурно е много неприятно.
За елементарната компютърна грамотност не си прав, но не е това въпросът. Като погледнеш адреса на wikileaks.org в най-елементарната whois-търсачка, ще ти излезе адрес за контакти в Сан Матео, Калифорния, а IP Location - Stockholm, Sweden. Тъкмо това писах и аз, защото Стокхолм е в Швеция, а Швеция не е в Ирландия, както явно си мислиш ти, а е една от скандинавските страни в Северна Европа. Можеш и сам да се увериш, както препоръчваш това и на другите, на ей този адрес:

http://who.is/whois/wikileaks.org/

Поздрави.
цитирай
46. анонимен - Мдааа.
02.08.2010 15:22
Оги пак е уцелил в десетката! Като гледам коментарите на другарите, умирам от кеф как се гърчат.
Коментарите са показателни и за друго - българските ислямолевичари са обикновени простаци. Правят си чудесна антиреклама.
цитирай
47. анонимен - Аз
02.08.2010 15:33
И защо да се вбесявам от крайно десните бози на Дъскарев? Съвсем спокойно казвам: тази "статия" е нечувана тъпотия. "Всеки непредубеден наблюдател", ако използвам думите на автора, знае отлично защо.
цитирай
48. bamby13 - Чудесна статия!!!
02.08.2010 15:52
анонимните тиквеници на които не им харесва, биха могли да идат някъдее си.....да не казвам къде....все пак съм дама......
цитирай
49. анонимен - Пацифист
02.08.2010 16:10
Няма необходима война. Войните винаги могат да бъдат избегнати. Превантивните войни, като тази в Ирак, са от най-престъпните. Статията е мракобесна, а това значи, че и авторът е мракобесник.
цитирай
50. vmir - Част от коментарите разкриват изненадващи размери на левичарските пристрастия,
02.08.2010 16:21
корист или откровена простотия.

Благодаря за статията, защото бях гледал само редактираната версия на видеото за стрелбата от хеликоптера и бях останал с погрешно впечатление за стрелбата.

Все пак, не съм убеден, че разкриването на лицемерието на Иран е било неволна грешка, а липсата на документи за политическите убийства в Русия може да се дължат на причини извън сайта.
цитирай
51. bamby13 - Терминът "мракобесен" ...
02.08.2010 17:17
Терминът "мракобесен" е характерен за комунистическата терминология, ерго, Пацифист е всъщност комунист.
цитирай
52. анонимен - Спокоен
02.08.2010 17:29
Хайде по-спокойно, без излишни чувства. Авторът О. Дъскарев има право на мнението си. Медиите, обаче, които обвинява в подкрепа за ислямистите, също имат право да публикуват такива сензационни материали като документите за Афганистан. Авторът, обаче, е напълно прав в твърдението си, че медиите, вкл. Уикилийкс застрашават живота на американски войници. Затова Уикилийкс са виновни.
цитирай
53. анонимен - Сашо
02.08.2010 19:47
Това са поредните бълнувания на ултрадесния Дъскарев. Не му обръщайте внимание.
цитирай
54. tull - Благодаря
02.08.2010 20:05
на mglishev, gothic, Sergo. За Светла - да, левичарите /Партията на труда/ са виновни за изтеглянето на холандските войски от Афганистан. Левичарите предизвикаха прав. криза. Благодаря на Игнат Събев, но бих ви помолил да не употребявате такива силни изрази в блога ми, също и на № 22. За № 26 - не си разбрал, че в Ирак има терористи, които избиват собст. си ислямски народ, за да принудят чуждата армия да напусне страната. Естествено, че под хеликоптера имаше няколко тежко въоръжени мъже, единият с РПГ. Стрелбата от хелик. беше в отговор на стрелба към тях, в резултат на сражение непоср. преди да бъдат убити цивилните. Но ти си прост комуняга и не разбираш. Благодаря на nalik, Стоян и Радо. Въпросът на Flyco е наивен - Садам не беше свален в първата война, защото имаше категорично рез. на ООН той да не бъде свалян, а само изгонен от Кувейт. Ган, да, аз също се учудих, че Хекматиар, който беше премиер на Афганистан, е приел помощ от шиитите. Но те се обединиха след 11 септ. В документите ясно пише, че е приел помощ от Иран. Благодаря на № 45, 47 и на bamby13.
цитирай
55. flyco - Re: 55.
02.08.2010 22:51
Благодаря за отговора!
цитирай
56. gantree - @ Tull
02.08.2010 23:59
Здравей.
Тъпо е да се правят обобщения, но ако това за Хекматиар е вярно, то изводът е само един - че Иран косвено стои зад всичко, което се случва в Афганистан след 2003-а. Не пакистанското разузнаване, както се опита да внуши този зализан уики, а Иран.

Взех си това:
http://knigabg.com/index.php?page=book&id=22562
и в момента го чета, поразително е. Не само частта за българските "геройства", а най-вече частта за т.нар. "арменски геноцид", който Маккарти отрича. Препоръчвам ти го, уникално проучване е, пълно с бележки под линия за конкретни източници от британската, американската и френската дипломатическа кореспонденция. Има леки коректорски недоразумения, но това е, защото изданието е българско. Като пропиша през септември, ще пиша първо за това.

Поздрави.
цитирай
57. tull - Ган,
03.08.2010 00:07
и аз бях учуден от действията на Г. Хекматиар, но е факт - сега приема пари и оръжие от бившите си най-големи врагове. Иран има огромна роля за нарастващаа сила на талибаните, което е малко известно. Иронията е, че именно заради ислямо-левичарите, сега това стана по-известно. Благодаря и за другата връзка. Ще я прочета.
цитирай
58. анонимен - Евгени
03.08.2010 09:33
Жалко, че статии, като тази се четат само от няколко хиляди души. А клиповете на Асанж се гледат от милиони. Статията на Дъскарев трябва да бъде разпространявана и четена.
цитирай
59. xloranphyl - По-полека,чичка!
04.08.2010 00:02
Чичка,комуняга ще наричаш баща си. Наглият тъпак не разбира от дума,по-нагло жЮвотно си от хамериканец - ти му навираш доказателства в лицето,то отрича!
И какво да го правят този хеликоптер,бе? Много ясно,че ще стрелят по него,ако е имало "терористи"! Ама не имало... Дай го това клипче,ве! Аре,ве,чичка! ДА те видим от кое телестно отвЪрстие ще го измъкнеш!
Какво ли се занимавам с тебе,ти си едно злобно човече,невежо и злобно. Технически неграмотно. Безсилен си чичка,юдео-кръвопийците са изобличени от Асандж и колкото и да се пениш,кирливите ризи на американосите са на показ.
Апропо,Асандж е трън в окото и на Иран,ама ти си дърт пръч,наближаващ 60-те и някои работи или не ги знаеш,или се правиш,че не ги знаеш...
P.S.Горе главата,една простата е това,ще ти я извадят и ще се оправиш!
цитирай
60. анонимен - От Серго
04.08.2010 07:50
До горната комунистическа пачавра под № 60: WikiLeaks did not merely post the 38-minute video, it used the label “Collateral Murder” and said it depicted “indiscriminate” and “unprovoked” killing. (The Pentagon defended the killings and said no disciplinary action was taken at the time of the incident.)
The Web site also posted a 17-minute edited version, which proved to be much more widely viewed on YouTube than the full version. Critics contend that the shorter video was misleading because it did not make clear that the attacks took place amid clashes in the neighborhood and that one of the men was carrying a rocket-propelled grenade." http://www.nytimes.com/2010/04/07/world/07wikileaks.html
Това е цитат от Ню Йорк таймс, в който се казва, че според критиците на Асанж, в пълната версия на видеото са вижда, че преди убийството на цивилните е имало сражения в същия квартал. Казва се и, че кратката версия е гледана от много повече хора.
http://www.collateralmurder.com/ - това са двете версии на видеото. В началото на пълната версия ясно се вижда, че току-що е имало битка в квартала и че пилотите си говорят за "въоръжени мъже". После се вижда как пилотите убиват няколко души, защото един от тях носи оръжие, както МИСЛЯТ пилотите. Но всъщност това е камера, която със сигурност изглежда като оръжие. Във всяка война, за съжаление загиват невинни хора, така стана и в Ирак. Но ти си комунистическо-ислямска пачавра и затова не знаеш това.
цитирай
61. анонимен - Nomer 60
04.08.2010 10:55
е абсолютно доказателство, че ислямолевичарите, освен всичко друго, са обикновени простаци.
Дерзай, товарищ, чудесна антиреклама правиш на скапаната ви идеология.
цитирай
62. анонимен - Неутрален
04.08.2010 15:57
Изгледах и двете видеа. В пълната версия ясно се вижда, че е имало битка в някакъв квартал в Багдад, както и няколко мъже с оръжия. В кратката и в пълната версия ясно се вижда, че пилотите на Апачито /хеликоптера/ убиват няколко души, един, от които държи нещо като оръжие, което по-късно се оказва, че е камера. Не е чудно, че пилотите са реагирали със стрелба по тези хора, защото американците бяха най-нападани в тази война. Но не едва ли пилотите са убили цивилните нарочно.
цитирай
63. анонимен - Защо се дразнят от статията?
04.08.2010 21:01
Както винаги анализите на г-н Дъскарев предизвикват доста гняв сред "прогресивната левица". Но причината не е, че не споделя възгледите им.
А поредното разкритие за методите, които използват. За кой ли път се потвърждава, че "Българските медии, почти всички леви и претъпкани с бивши комунисти и агенти на държавна сигурност, както и с наследници на комунистически семейства, не криещи левите си убеждения, папагалски заповтаряха за „истината” ... "
Точно заключение.
Левите биха преглътнали, пък и посрещнали с радост, всякакви епитети. Но не понасят когато някой сваля маската на политическата им коректност. Точно затова статията е на място и на време.
Браво на автора! Симеон.

цитирай
64. анонимен - ОТЛИЧНА СТАТИЯ
05.08.2010 12:15
БРАВО г-н, ДЪСКАРЕВ!
СЛЕД №64, ПРОСТО НЯМАМ, КАКВО ДА ДОБАВЯ!
ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СТАТИИ, В ИНТЕРНЕТ- ПРОСТРАНСТВОТО!
КАКТО Е КАЗАЛ БОГ:....."В НАЧАЛОТО Е БИЛО ,СЛОВОТО...."!!!
ПОСЛЕ .......................СЛЕДВА И "СЪТВОРЕНИЕТО"!!!
цитирай
65. tull - До Евгени, Серго, Симеон и № 65
05.08.2010 17:06
Благодаря ви!
цитирай
66. анонимен - За Джихада - В подкрепа на г-н Дъскарев
07.08.2010 10:30
Не коментирам документите, клиповете и снимките с насилията. Не ми се спори с "облъчени и незнаещи хора". Ще ви кажа една важна подробност. В ислямската религия има дълъг списък от забрани, които са грехове и ако правоверен /ние,християните сме "кривоверни/ги извърши, няма да отиде в рая. Но...Джихадът е свещенна война война и на праворните е разрешено, подчертавам, РАЗРЕШЕНО! ДА ИЗВЪРШВАТ ГРЕХОВЕ В ИМЕТО НА АЛЛАХ И ДЖИХАДА. тези грехове Аллах ще прости и те ще отидат в рая. За това не вярвайте на ислямо-левичарите. Не знаете кой от тях се е заклел да бъде войн в Джихада. Колкото до все повече дразнещото ме сем. Томови, ще подсега Томов. Ако пипнеш Томова, че ти кръшка, можеш да я убиеш с камъни. Заравяш я в земята и я замерваш с камъни, докато умре. Ако си в Швеция, ще се радваш на голям интерес от страна на християнската шведска полиция и християнското шведско правосъдие. Нали така? Но, ако направиш същото в ислямска страна, О! там начаса ще те порицаят, затворят и ще те разнасят по медиите като обществен враг.
цитирай
67. liliyanaandreeva - Хеликоптерът е символ на КОПТИТЕ от Египет,чийто пирамиди...
12.08.2010 09:04
са изобразени на американския долар, както и " Окото на Озирис - Индра І Мохамед!
Това е религиозно жертвоприношение на БЕЛИ хора за генетично-репродуктивен берекет на мургавите популации в навечерието но Байрама.
цитирай
68. анонимен - Баси....
12.08.2010 23:12
анонимен написа:
си ти Дъскарев! баси гнусната тъпа глупост, която си написал.
Баси тъпия тъпанар пък дет си ти...Тури си феса и отивай при талибаните...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tull
Категория: Политика
Прочетен: 1967855
Постинги: 144
Коментари: 2933
Гласове: 3430
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930