Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2010 07:40 - НЕ-ЕВРЕИТЕ, ЕВРЕИТЕ И ДРУГИТЕ
Автор: tull Категория: Политика   
Прочетен: 41194 Коментари: 85 Гласове:
3

Последна промяна: 02.02.2010 08:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Във връзка с деня на Холокоста, със закъснение един стар текст:

НЕ-ЕВРЕИТЕ, ЕВРЕИТЕ И ДРУГИТЕ

 

 

Какво е общото между Маркс, Леон Троцки, Ноам Чомски и Джордж Сорос?

 

Всички са леви радикали, родени в еврейски семейства, нямат еврейска идентичност и мразят евреите. Терминът не-евреи е създаден от еврейския историк Исак Дойчер, написал есе с това заглавие през 1954г. Той пръв описва евреи, които се отказват от събратятата си по вяра, като имал предвид себе си. Това са  родени евреи /еврейството е национална идентичност, не само религиозна/, които се доказват като личности, чрез омраза към своите.

 

След падането на стените в 19 век в еврейските гета в Европа,  част от европейските евреи се превърнаха в леви радикали. Това явление се засили след Холокоста. Те се обявиха за унищожението на буржоазните, традиционните, юдео-християнски ценности на средната класа, от която произлизат. Тези евреи особено силно ненавиждат собствената си култура, произход и еврейска идентичност.

 

Маркс, внук на двама равини, но и син на евреи, приели християнството, написал едно от най-антисемитските съчинения на 19 век, “За еврейския въпрос” /1844г/. 

 

Откъс от съчинението:

 

“Парите са ревнив бог на Израел, освен парите те нямат друг бог...Социалната еманципация на еврейството, е социалната еманципация на обществото от еврейството”.  Дали организаторите на погромите над евреите в Европа са чели тези редове?

 

Лев Троцки /Лев Бронщейн/, се счита за интелектуален баща на болшевизма и създател на червената армия,  освен Ленин /друг евреин/ В 1920г. при него отишъл с молба да защити евреите от репресиите главния равин на Москва Якоб Мазех. Троцки отговорил “Защо идвате при мен? Та аз не съм евреин”. Равинът казал: “ Това е трагедията. Троцки прави революцията, но Бронщейн плаща цената”. 

 

От доста години в света се разнасят митовете, че евреите, извършили болшевишката революция, стоят зад всички комунистически престъпления на планетата.  А отричането на Холокоста е интелектуален спорт, толкова разпространен, че вече е скучен.

 

Вярно е, че много болшевишки водачи и почти всички членове на първия централен комитет на болшевишката партия са евреи. Но болшевиките избиваха всички наред – еврейски капиталисти, които ограбваха, белогвардейци, руски православни мужици и свещеници, царски офицери. Болшевиките унищожаваха преди всичко класовите си врагове, без никакво значение дали са евреи, или не – и избиващите и избиваните. Тук особено се отличи един болшевик, който не беше евреин – Сталин /левите интелигенти, дори и него изкарват евреин/. Той уби десетки милиони хора, включително и милиони евреи. В годините след войната, именно Кремъл беше най-злият враг на Израел, освен арабите, което би трябвало да сложи край на митовете. Други двама комунисти, изпратили на смърт милиони, които също не бяха евреи, са Мао и Пол Пот.

 

Кои точно разпространяват тези митове? Това са новите световни антисемити/антиционисти. Те не са нацисти, а комунисти, левичари, антиглобалисти, антиамериканци и разбира се ислямски терористи. Общата им религия е омразата към Америка и Израел.

 

Типичен техен представител е Ноам Чомски. Този сталинист е американски евреин, който ненавижда и работи срещу САЩ, еврейството и Израел. Доказателствата  са безброй. Ето едно: през май 2006г. Чомски посети Ливан, срещна се с шейх Насрала, водач на терористичната организация “Хизбула”, възхвали терористите и осъди Израел.

 

Сорос като че ли е по-особен тип не-евреин. Той е милиардер, но и левичар. Сорос финансира крайно левия електронен сайт Moveon.org, финансира все по-лявата Демократическа партия на САЩ, готов е да плаща милиони, за да подкрепя всякакви леви движения в Америка, стига да са против американската десница.  Сорос няма нищо общо с еврейството. Ето как го описват в американското списание The New Republic: “Сорос демонстративно не се интересува от еврейския си произход. Той не е вярващ, няма връзки с еврейската общност. Казал раздразнено на Кони Брук от The New Yorker, че не отрича на евреите правото на национално определение, но не желае да бъде част от това”.

 

Известният еврейски журналист и писател Джошуа Муравчик преди време съобщи в The Wall Street Journal, че Сорос публично поставя знак за равенство между нацистите и Израел. Мнението на Сорос е нелепо, макар и разпространено, което не е необходимо да бъде опровергавано. Сорос, обаче, публично взима страната на палестинците в дългогодишният им кървав спор с израелците.

 

Имам новина за българските комунисти/антисемити, които считат, че “Отворено общество”  на Сорос е ционистка и вредна организация: внимание, хулите и клеветите съмишленик!

 

Как да обясним не-евреите? Хора без национални и религиозни корени, лесно прегръщат радикални политически вярвания. Затова те се стремят да унищожат националните и религиозните корени на останалите, като особено мразят своите – Троцки отказал да спаси евреите от болшевишките погроми, Сорос и Чомски сега работят срещу еврейската държава.

 

И все пак факт, е че милиони хора не харесват евреите. За съжаление, това е част от световната култура. Обяснението е много просто – добрата, стара човешка завист. Евреите за разлика от другите етнически/религиозни групи са почти всички високо образовани и богати, почти винаги са на върха на житейската пирамида. Евреите притежават това, което останалите нямат – пари и обществено положение. А най-голямата им вина е че, останалите работят за тях – за еврейските банкери, адвокати, лекари, бизнесмени, кинорежисьори, политици. 

 

Но евреите не са харесвани и заради вечната им другост, това вечно подчертаване, че са различни, дори богоизбрани. Съвсем неоправдано, много евреи считат, че са нещо повече от другите. Сред милионната тълпа в Ню Йорк винаги можеш да познаеш кой е евреин – по дългите черни дрехи и шапки на ортодоксалните евреи /хасиди, те странят дори от другите евреи/, или по малките шапчици на по-умерените деца на Цион. Евреите са пресметливи и изключително спестовни, независимо колко милиона имат в банката /по това приличат на богатите българи/. Общо взето, еврейските фирми в Ню Йорк предлагат най-ниските заплати и най-кратките отпуски.

 

В началото на 14 век, в Тирол, в град Боцен се заселил евреин на име Мендел Хирш. Започнал да се занимава с търговия. Никоя сделка не му се струвала незначителна, чакал с дни разрешението на местния херцог да продаде топ  китайска коприна, или товар благовония от Изтока. Превивал гръб, търпял всякакви унижения, не се защитавал, когато го ритали и плюели. Минали години, в Боцен се заселили  и други от народа на Хирш – шумни хора със странни островърхи шапки, смолисти коси и бадемови очи. Всички усърдно търгували с всякакви стоки. Градът се разраснал, търговията се оживила, появили се чуждестранни плодове и вина, уханни подправки, фини тъкани. В Боцен започнали да се стичат пари, градът забогатял, за което заслуга имали и хората с бадемови очи.

 

Но един ден в слънчевите тиролските долини дошла чумата. Болестта се предавала чрез дъха, чрез допир, храна, съдове. Красивият, весел Тирол почернял, обезлюдил се. Градът опустял, улиците били осеяни с трупове. Останалите живи бюргери започнали да търсят виновник за страшното бедствие. Не търсили дълго – народът с бадемови очи бил там. Почти всички били избити, заедно с децата и старците, и Мендел Хирш сред тях.

 

Бедният, освен, че загубил по мъчителен начин живота си, не знаел, че това е само началото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Щом се правиш на по-специален от ...
02.02.2010 10:09
Щом се правиш на по-специален от другите,нормално е да те мразят!Интересно,какво изобщо очакват евреите от света!?Въпросите са много...
цитирай
2. анонимен - ???
02.02.2010 10:29
А нещо да кажеш за август 1897 г. Базел...Ашер Гинцберг(Ахад Хаам). Това защо го премълчаваш...?
Неевреите са също евреи...!? Който се обогатява от тях...не е по различен от тях...Революции,републики,войни...всички тези социални "реформи"направиха свръх богати евреите...! Апетита идва с яденето...! Откупиха си земя в Палестина и ореваха света с Холокоста...,като че ли само те са умирали насилствено във войните...!
цитирай
3. анонимен - Забележки
02.02.2010 10:58
Не знам как авторът на статията е стигнал до извода, че Чомски е сталинист, но ще ми е интересно да се аргументира.Статията е изключително едностранна и про-еврейска. Мисля, че е време да спрем с посочването на холокоста като най-голямото зверство в историята на света ( макар да не е изтъкнато като такова тук, тонът е ясен), защото през това време на масово заличаване славяните и циганите са доказано значително по-пострадали. А що се отнася до секуларизмът, аз мисля, че е въпрос на избор и не бива да се изтъква като нещо лошо. За евреинът неговото страдание е най-важното. Високопарно и плоско бих казал...
цитирай
4. анонимен - да ме прощава автора, по големи г...
02.02.2010 11:04
да ме прощава автора,по големи глупости скоро не бях чел-милиардер-левичар,човешката завист-причина за антисемитизъм,"новите световни антисемити/антиционисти","евреите са пресметливи и спестовни" и за това са на върха на обществената пирамида,български комунисти са против" отворено общество"...и пр ..накратко:1.ако си антисемит ще трябва да си против евреите,арабите,етиопците и пр 2.един от учредителите на "отворено общество -бг"е н.младенов,роднина на петър младенов.3.ако смяташ че евреите са на върха на обществената пирамида,защото са нещо по-.. от другите националности,ти вярваш в етническо превъзходство,което е расизъм.4.милиардер не може да е левичар,простата сметка показва,че ако си човек на труда т.е.получаваш доходи за извършен собствен труд,ще трябва да живееш около 100 000години за да станеш милиардер 5.можеш да обичаш евреите и да ненавиждаш ционизма .
цитирай
5. lambo - В едно не си прав
02.02.2010 11:23
Че има евреи, които работят срещу братята си.

Такива няма. На което място и да е юдейчето, начело на която и да я партия или идея-доктрина, той в крайна сметка, работи за световното господство на Еврейския бог - оня с магарешките уши и муцуна на прилеп.

Сталин (Йосиф) също е половина юдей - незаконен син на Пржевалски, полски юдо-хазар на Руска служба.
цитирай
6. анонимен - за еврейте
02.02.2010 11:41
Физическия убиец на цар Николай Втори е бил еврейн, факт, поръчителите също. Това не бива да се пренебрегва, защото все пак тази фамилия е помогнала много на България, дядото на цар Николай освобождава България завина от турската пасмина, иначе Саркози, Медведев, даже майката на Обама съм чувал, тя е бяла, сегашния външен министър на Великобритания, почти всички актьори в Холивуд са еврей :)специално за последните има клипчета в ю туб, който не вярва да влезе да види, просто те управляват света.Даже Хитлер е бил еврейн
цитирай
7. анонимен - Май фред нещо си се объркал. Не ра...
02.02.2010 12:04
Май фред нещо си се объркал. Не развалай добрия имидж на евреите с лъжите си.
Да си добър евреин значи да си възпитан, миролюбив и мъдър не само към своите.
цитирай
8. gantree - @ Tull
02.02.2010 13:12
Всичките коментари по-горе недвусмислено показват колко си прав, хахах :)))) Да си го беше поръчал такова потвърждение, пак нямаше да е толкова автентично и неподправено :))

Поздрави.
цитирай
9. анонимен - евреите са велик народ. Те са дали ...
02.02.2010 13:57
евреите са велик народ. Те са дали много на света.
цитирай
10. nicodima - Психологът Ото Вайнингер, само...
02.02.2010 14:08
Психологът Ото Вайнингер, самоубил се в началото на миналия век на 24 години, известен с антисемитските си и антифеминистки възгледи, е също покръстен евреин. Интересното е, че е поставил знак на равенство между душевността на евреите и жените...
цитирай
11. ussrfenix - Към автора
02.02.2010 14:57
извинявай, но ако с това което си писал, се опитваш да докажеш, че Хитлер е бил прав за евреите - успяваш.
цитирай
12. анонимен - и малко критика към "модерния" българин
02.02.2010 15:01
Евреите са половин процент от населението на света и 20% от нобеловите лауреати. Хората сериозно ценят образованието и произхода си.

Българите напоследък не ценим образованието, а дори и да го оценим и получим добро образование заминаваме в чужбина, където след едно поколение забравяме произхода си.

Образовайте се, българи(независимо дали сте българи в България или българи някъде по широкия свят - вие сте българи) и.. искам нобелов лауреат-българин.

Защото сегашния носител на нобелова награда за България е евреин(Елиас Канети).
цитирай
13. bobi35 - Не съм съгласен
02.02.2010 16:00
Не мога да приема ,че хора чиято религия оправдава измамата спрямо гой/не еврей/ би могла да даде нещо свястно на света.По принцип всички еврей са паразити ,не са най-пострадалата от войната нация но са най-облагодетелствалата се все още получават репараций .Не можеш да засегнеш един и да не се вдигнат всички ...богоизбрани били ? от какъв зор и по каква причина да са богоизбрани... пфу аман от тъпа пропаганда от заблудени жертви на тяхната пропаганда
цитирай
14. анонимен - Евреите - метастазиралият тумор на ...
02.02.2010 16:18
Евреите - метастазиралият тумор на човешката цивилизация!!Чиста статистика - те са най-мразеният народ в света с 53% отрицателен рейтинг!!!!
цитирай
15. dagma - Правописните грешки понякога имат своята логика,
02.02.2010 16:19
но "еврей" просто ме зашемети :)

Понякога си мисля, че тезата за повсеместния и интензивен анти-семитизъм е преувеличена, но коментарите тук създават у мен краен песимизъм.

Tull, докато четях статията, се сетих че май наистина никога не съм срещала простак евреин. Всички са дипломатични и внимателни.
Сещам се, от стихотворенията на Смирненски, за още двама еврейски не-евреи - немските комунисти Карл Либкнехт и Роза Люксембург. Те се вписват в същия портрет.
цитирай
16. viadolorosa - Не се разбира какво точно искате да ...
02.02.2010 16:24
Не се разбира какво точно искате да кажете с тази статия. Нахвърляли сте факти оттук-оттам събрани. Няма задълбочена мисъл и анализ. Личи си, че се движите по повърхността. Не познавате добре еврейството нито историята му, нито душевността и манталитета. Не сте го видели отвътре. Служите си с клишета и лекотеещ слоганизъм.
Ако сте писали за да отбележите, малко със закъснение, Световния ден за борба с Холокоста не мисля, че сте напипали правилната струна. Но като че ли статията ви прилича на опит да разпалвате спорове и дискусии на еврейска тема, за да сондирате настроенията в БГ. Чиста проба провокация...
цитирай
17. анонимен - По въпроса за нобеловите премии
02.02.2010 16:38
Всички награди - от нобеловите премии до - плат за панталон за ударна работа при комунизма се определят от евреи тъй като те държат парите на цялия свят. Такава власт се полага на племе с нисък интелект и липса на всякакъв морал. Те не могат да направят нищо велико, но могат да си го откраднат, купят, обяват за свое и никой не може да им възразява защото и медиите са тяхни, както и всичко каквото се придобива с пари. Такива естествено не могат да пишат стихове тъй като не глиста в човека ги пише, а човека въпреки глиста. Изниква въпроса кои са евреи - тези дето са обрязани ли, тези дето грабят с взлом ли, нобеловите лауреати ли? - отговорът е прост до баналност - всички които преценяват кое какво е по паричната му стойност. Това е голямото болшинство от хората - 91%, и са недоволни че парите отиват само в една малка мафия хазари, когато всички имат право, всички са с един акъл. Това огромно болшинство има само една разлика от хазарите, може винаги да се откаже от еврейския начин на живот, наистина с цената на мизерия, но това е изхода от ада, - еврейте тук са постоянни.
цитирай
18. анонимен - ...
02.02.2010 16:50
Ако има антисемити/антиционисти значи има и семити/ционисти кето е съсхто толкова тъпо... кои са по тъпи националистите или анти националистите?
цитирай
19. анонимен - 17, ако евреите имаха нисък инте...
02.02.2010 16:55
17, ако евреите имаха нисък интелект едва ли щяха да притежават толкова парични богатства, колкото изброи. Познавам евреи(в България има евреи, дори си имат група във facebook) и са нормални хора, които наистина държат на това да постигнат нещо. И изненада, повечето от тях постигат добро социално-икономическо ниво в България, където всеки трети българин се оплаква, че не може да си намери свястна работа и заминава за Испания.

Неща да влизам в ролята на някакъв защитник на евреите, но фактите са такива, че ние като не се стремим към добро образование и високи постове, е нормално там да отидат хора, които се стремят.
цитирай
20. анонимен - Информациите ти
02.02.2010 17:07
куцат по липса на задълбочени познания по темата.
Българските евреи да целуват ръка!!! Оцеляха!
цитирай
21. анонимен - 19, от муспи
02.02.2010 17:41
Какво е интелект не съм го измислил аз, определението му е носеща колона на цивилизацията. Правенето на пари говори за неговата липса, миниатюрен пример са циганите. Еврейте са циганска мафия разраснала се по цялия свят. Защо парите определят липсата на интелект? Защото нещата имат неизмеримо по дълбока стойност от паричната, която е повърхностна а след като държиш парите можеш и да я командваш. Имащите пари паразитстват върху всичко, защото с пари могат да се правят само пари. От една страна богатите принуждават можещите да се приспособяват да оцелеят, като правят не това което могат а каквото иска богатия, а то е нищо. То в суетнята между богатите, модата, абсурда. Може да се загуби от конкретен участник, все едно , парите отиват в друг, не се губят но в тяхния оборот не се задвижва това което можещите могат. Всякакви разсъждения за материален прогрес са несериозни защото не се знае какво би могло да бъде иначе. Факт е че и днес хората живеят за една къща и кола и то на Запад, а в останалия свят както преди три хиляди години. От друга страна, - парите правят обективна стойност това което е духовно. - Ето - казват парите, - Шекспир струва толкоз и толкоз милиона! толкоз доход носи на година на тези дето го ескплоатират, наистина с Мадона не може и да се мери, но и той не се бута за първо място. Човекът е такова висше същество че може да съществува само извън такъв свят.
цитирай
22. victoriavselena - колко много анонимни страхливци и...
02.02.2010 17:58
една еврейка. Просто се толкова смешни в страха си. Винаги и за всичко съм препоръчвала човек да погледне първо себе си и само ако хареса това, което види да погледне и към другите.
цитирай
23. copycat - Получаваш едно еврейско гласче от ...
02.02.2010 18:46
Получаваш едно еврейско гласче от мен. :-)

анонимен, няма да целувам ръка на българи, моят корен е в македонски евреи... сети се сам.
цитирай
24. gantree - @ dagma
02.02.2010 18:53
dagma написа:
Понякога си мисля, че тезата за повсеместния и интензивен анти-семитизъм е преувеличена, но коментарите тук създават у мен краен песимизъм.

Здравей :)) С риск да прозвуча много неубедително, мисля, че в сравнение с 2500 прочитания тези двайсетина полуграмотни антисемити, които са си изпуснали нервите с коментар, са нищожно малко. :))))
цитирай
25. dagma - Здравей, gantree :)))
02.02.2010 19:21
Интересът към написаното е голям, но какво минава през ума на смълчалите се само те си знаят.
Чудна работа. Общото между антисемитите е, че никой от тях не би могъл да даде стройно, разумно и убедително обяснение защо мрази "еврей"-те.
цитирай
26. gantree - @ dagma
02.02.2010 19:48
А, неграмотността явно също е част от общото между тях :))

Колкото до смълчаването, не знам дали си обръщала внимание, че в мнозинството си хората приемат положителното, доброто, с мълчание, и крясват веднага, щом видят или им се случи нещо лошо. Дори и между приятели е така. За десетките хубави неща веднъж или два пъти ще похвалиш някой приятел, но за лошите - ще го насметеш за всяко едно. Та, в този ред на мисли мълчанието обикновено сме свикнали да приемаме като знак на съгласие :))

Брях, какъв адвокатин става от мен!
Сбъркал съм си професията, определено, хахах.

Поздрави. :)))))
цитирай
27. анонимен - ?
02.02.2010 19:59
Не е вярно, че богатите не е възможно да бъдат леви! Кои са най-богатите у нас? Комунистическите функционери! Така че - леви-десни е измислено от най-големите демагози!
Еврейте - признато е, че средното им ниво е високо, че са работливи и пестеливи. Кои не са работливи и пестеливи? - Комунистите и простите.
цитирай
28. анонимен - Петър Г.
02.02.2010 20:11
Дъскарев, още преди време забелязах в статиите ви в "Дневник", че сте крайно пристрастен, особено към ционистите и американците. Само ще спечелите, ако пишете по-умерено, защото, всъщност, имате много добро перо.
цитирай
29. анонимен - Осата
02.02.2010 20:31
Дъскарев е американско-ционистки натегач и подлога. С горните брътвежи, става още по-голяма подлога.
цитирай
30. анонимен - Поздрави, г-н Дъскарев!
02.02.2010 21:33
Статията ви, както винаги, е прекрасна. Очудва ме обаче количеството отрова което съществува в човешката душа. Бих казал чудовищно, но много повече от това е тъжно!
Чувал съм да обвиняват евреите, че си помагали един на друг. Това за нас гоим си е направо престъпление.
Знам със сигурност, че има много евреи които мразят Израел и ционизма, но да не забравяме, че левичарството е интернационално, т.е. без-национално. Сорос, Чомски, както и онези които сега се въртят около Обама са от този тип. За щастие, има и много които са нормални, т.е. дясни които получават цялото ми уважение. Но може би и аз съм един обикновен американско-зионистки натегач.
Alameda
цитирай
31. lambo - Да, защо ние не можем така като евреите,
02.02.2010 21:37
да се подпомагаме едни други, да изтласкваме всички които не са българи от ръководните постове и накрая да превземем държавата, която само формално се нарича "България"

Защо ние нямаме свои български тайни масонски групи ?

Защото ако някой българин се опита, сто други ще го предадат.
цитирай
32. mitternacht - ахаа...
02.02.2010 22:29
значи ако някой евреин е лош, милиардер и прочее, той не е евреин.И ако някак си живее в Америка, ционист е, масон, то някак си НЕ Е ционист и масон и мрази Америка.

А.. и ако не оправдаваме избиването на невинното население на някои арабски държави, но ние сме ислямисти и антисемити?

Егати желязната логика, братче!
цитирай
33. tomys - аз
02.02.2010 23:32
обичам евреите
цитирай
34. анонимен - евреите хубаво, ама българите и не-българите?
02.02.2010 23:49
lambo, мдам,... Българите сме много разединени. А едно време някакъв си там владетел е казал "Бъдете заедно и никой няма да може да ви победи" и после извадил пръчките от снопа и една по една ги счупил с лекота и казал "А ако сте разединени, всеки ще ви победи".

За съжаление това е влязло от едното ухо и излязло от другото ухо на българина. А е трябвало да бъде положителна поука. И все пак имам някакви надежди, може би защото съм прекален оптимист.
цитирай
35. анонимен - и сме наи-умни, и сме наи-добри, ...
03.02.2010 00:15
и сме наи-умни,и сме наи-добри,само носовете ни са криви....а сега сериозно:има ли друг такъв народ,изритван многократно от други народи още от дълбока древност надлъж и нашир по цяла евразия-от древен египет,асирия и вавилон,палестина,до испания,русия,германия...и т.н...?...този наи древен и богоизбран/според тях си/ народ които следвал велия месия моисеи с овцете и козите си през пустинята,докато по същото това време неуки и диви народи като египтяни,китаици,асириици и пр имали държави,пътища,флоти,търговци,писменост,изкуство,пари,търговия,богове и свещенници,армии и т.н....каква била причината за тези гонения?може би завист?или неразбиране на божественото?и що за обноски?но можеш ли да виниш коня за това че маха с опашка когато го налазят много мухи отзад?
цитирай
36. анонимен - Няма друг толкова хулен народ като евреите!
03.02.2010 00:17
Аз не съм еврейка и нямам нищо общо с еврейската общност, но винаги съм я уважавала, нещо повече - имам много топли чувства към евреите и Израел. Чела съм много книги за създаването на Израел, за кибуците и за международната съпротива, омраза и саботаж. Да не говорим за арабския джихад срещу Израел.
Обяснявам си омразата към евреите със завист за благосъстоянието и просперитета им.
В Библията ясно е написано, че Бог е избрал евреите, не те Него. Така че, всеки, който кълне евреите, кълне избора на Бог.
Независимо от това, което официално се говори, в България има доста антисемитизъм - доказват го и многото анонимни коментари. Православието и комунизмът добре са си свършили работата, анатемосвайки евреите и подкрепяйки палестинските терористи. Затова еврейският народ успя от пустиня да изгради цъфтяща градина, а ние от райската градина - да превърнем земята си в пустиня!
Поздрави за постинга!
цитирай
37. анонимен - анонимен анонимен
03.02.2010 00:39
харви,ти не си евреика,не си православна,не си и комунистка..твърде загадъчен е твоя етнос ,религ.принадлежност и политич.виждания....за теб палестинците са терористи-не си и мусюлманка....хм,хм...може би нещо свързано с будизъм ли?...все пак за едно малко не съм съгласен,не съм чувал бог да твърди подобно нещо.... ,
цитирай
38. tutankhamon661 - в българия казваме "лъже като ...
03.02.2010 01:16
в българия казваме "лъже като циганин", но по цял свят казват "лъже като евреин". защо? точно това най-много е мразел хитлер у евреите - склонността им да лъжат и да настройват хората едни срещу други.
федералният резерв на сащ не е държавна институция, както би трябвало да бъде, а ЧАСТНА, в която присъстват само най-богатите евреи като ротшийлд, рокфелер и др. всеки сенатор, който е предлагал резерва да стане държавен, е умирал по насилствен начин - застрелян, отровен и т.н. президентът кенеди дори направи реални стъпки в тази посока и в следствие на това го убиха.
през 1977г. всички държави от оон гласуваха "за", че ционизма е форма на расизъм. против бяха само сащ /отдавна подвластни на ционистите/, великобритания /вечната подлога на сащ/ и, разбира се, израел.
ротшийлд са финансирали хитлер за да поведе война и по този начин са се писали като много онеправдани. има свидетели на това, че лично химлер се е извинявал на ротшийлд за някакви си неудобства и после немски ескорт ПАЗИ ротшийлд, докато стигне до швейцария.
евреите, които са се отказали от юдеизма, се броят на пръсти и всички до един са били УБИТИ. познайте от кой?
талмуда е най-кървавата книга за всички времена. там пише страховити неща от сорта "свинята на евреина е по-ценна от всички гоя, т.е. неевреи" или "всеки евреин има право да убие неевреин, ако това ще му донесе някаква полза"!!!
цитирай
39. анонимен - До Харви
03.02.2010 01:24
Харви, не зная каква си, но виждам,че не са ти ясни много неща. Първо. Не бог е казал на евреите,че те са неговия избран народ, а го е казал Мойсей от името на бог. И не става дума за нашия бог, а за еврейския. И на края друг един бог е казал на Хитлер, че арийците са избрания народ и той решил да утрепе конкуренцията. Е на това му се казва расизъм Харви. А истината както знаеш е, че Бог е българин от Айтос.
цитирай
40. анонимен - от Серго
03.02.2010 02:49
Злобните коментари изобщо не ме изненадват. На комунистическата измет няма да отговарям. Но Петър Г. искам да питам - къде Дъскарев в тази статия е "крайно пристрастен"? В това, че се опитва да гледа и на двете страни? Нямате ли очи да четете, господинчо? Авторът пише за евреите, че са вечно искат да са различни и това е абсолютно точно - вие някога били ли сте близък с евреин, особено в Америка, където живея от повече от 40 години? Да не би да не е вярно писаното от Огнян, че еврейските фирми в Ню Йорк, не предлагат най-малки заплати и отпуски? Поздрави на Огнян Дъскарев, че отново раздвижи гнусното комунистическо българско блато.
цитирай
41. анонимен - баси простотиите
03.02.2010 04:54
чета тук. тоя даскарев май съм го чел във фейса. пълен боклук
цитирай
42. venercheto - откъде ти хрумна, че Маркс е евреин? ...
03.02.2010 06:06
откъде ти хрумна, че Маркс е евреин? За другите даже ме мързи да проверявам.
цитирай
43. анонимен - Трябваше да ги изтрепем до крак!
03.02.2010 06:59
цитирай
44. анонимен - До venercheto
03.02.2010 08:30
Венерче, чети преди де се цепиш в нета. много си проста.Човекът, фен на евреите ти казва, че Маркс не е Маркс, а Мурдахай Леви, а на тебе не ти се вярвало.
Трябва и акъл за тази работа.
цитирай
45. анонимен - Не съм съгласен с изтрепването. ...
03.02.2010 08:49
Не съм съгласен с изтрепването. Това е приоритет на евреите. В Торта, е написано, че преди Христа техният бог им е наредил да избият братовчедите си защото се кланяли на друг измислен от тях бог и те го направили, оцелелите избягли и така се дало началото на другите семити - арбите. Снощи гледах филма "Гадни копелета". Потресе ме жестокостта на евреите. Между в прочем, палачите в Бг са били повечето евреи, както и биячите в лагера в Ловеч - цигани и евреи. При християните е: "Ако те ударят по едната буза, дай и другата за да те ударят", а при евреит е: "око за око, зъб за зъб", не че Инквизицита не е убивала и то по много. Но е факт, че българите не са по-глупави или необразовани от евреите, но са много по-толерантни и добри. Само циганите ни развалят имиджа.
цитирай
46. lambo - Ето кои владееха СССР !
03.02.2010 08:50
http://lambo.blog.bg/politika/2007/11/07/90-godini-ot-iudo-hazarskiia-prevrat-v-rusiia.130728
цитирай
47. анонимен - До анонимните
03.02.2010 09:02
Аз съм българка и съм християнка. Точно затова чета Библията. За този, който казва, че нашият Бог е един, а еврейският - друг, трябва да кажа, че не познава Библията. За негово съжаление и нашият Бог е Йехова, а Синът Му е Господ Исус Христос. Може да има черни овци в еврейския народ, както във всеки народ. Има и фанатици, които не оправдавам. Но да се разпалва антисемитизъм, омраза към цяла нация - това не приемам. Вярно е, че парите на почти целия свят са в ръцете им. Нека попитам - защо друг не ги е спечелил? Можем само да им завиждаме и някои - да хулят от омраза.
цитирай
48. tull - Ган, Дагма, Аламеда, Серго
03.02.2010 09:41
благодаря! Дагма благодаря за допълнението - естествено че Либкнехт и Люксембург са не-евреи.
До виадолороса, № 16 - не трябва да разбирате статията, нито пък аз, разбира се, твърдя, че знам всичко или много за еврейството. Но очевидно с нещо съм ви подразнил, което е добре.
цитирай
49. анонимен - анонимния анонимен
03.02.2010 10:31
harvi,какво звучно българско име.по всичко личи богатата ти душевност,в която някак странно са оплетени противоречащи си и взаимно изключващи се тези..кибуците са достоини за възхищение,това всеки комунист го знае със сигурност,но ето че комунизма се оказва голям враг на евреите и по някаква странна логика теоретиците и практиците от зараждането му,са в голямата си част от този етност....от друга страна всеки български християнин трябва да е възмутен от православието което анатемосва евреите,тук си абсолютно права....ето и бог които е иехова и неговия син е христос,са нашия общ бог с евреите,които все пак проявяват известна невъздържаност към сина божии, но това е простимо,с оглед суровите нрави по онова време,нали...?а и какво е това отношение на сина божии към парите и търговците в храма,парите са си пари и те трябва да са в ръцете на богоизбраните иначе къде ще му излезе края?
цитирай
50. анонимен - анонимния..
03.02.2010 10:51
забравих наи важното от всичко в твоя пост ,harvi,да парите на цял свят са в ръцете им,защо друг не ги е спечелил,защо им завиждаме,защо?....защо другите краино изостанали народи вместо да произвеждат мерцедеси,компютри и електроника,лекарства,самолети,водка,шампанско,сирене и домати,бял хляб и порносписания....не са се научили как от парите се правят повече пари,та нали това е наи важно за развитието на човечеството?какъв връх на човешката мисъл и еволюцията е това- да си присвоиш печатницата за пари и да си печатиш,печатиш,печатиш..
цитирай
51. анонимен - To Harvi, не анонимната
03.02.2010 11:36
Най-вероятно не се казваш харви, не си християнка и не си жена, но това няма значение, макар че, основното правило на измамниците, които обичат нашите пари е да ни въведат в заблуда, подмамят с добри думи, например - "светло комунистическо бъдеще - свят без пари и експлоатация, общонародна собственост" и след това да ни свият парите и да станат най-богатите и най-умните. И всичко започва от това, че ние сме им се доверили. Затова пиша тук, за да може да се спазват двете божи зап. - Не лъжи и не кради, не прожелавай овена на съседа си, даже и да е християнин.
цитирай
52. анонимен - Аз не съм анонимна,
03.02.2010 14:07
всеки, който иска, може да ми види данните. Ако цял свят е настроен срещу теб, ще измислиш начин да оцелееш и да се докажеш. Такива "любвеобилни" словоизлияния за евреите има по целия свят още от ранното средновековие. Християните с това са се оправдавали - че евреите са разпънали Христос. Ако не Го бяха разпънали - какъв щеше да бъде смисълът на християнството? Предполагам, че знаете какво е станало на кръста, според християнството, както и какви са думите на Апостол Павел за евреите. Нямам намерение да разказвам Библията - който има интерес, може да прочете.
Кибуците са изиграли своята роля в началото, когато се е създавала държавата Израел, не ги пропагандирам в днешно време. Тогава е имало всеотдайност и целеустременост, които на нас в момента като народ много ни трябват.
А никой не може да отрече, че парите "се лепят" по евреите. Виж, обясненията са различни :)
цитирай
53. анонимен - Не вярвам да съм намразил евреите. САМО КАТО СЕ СЕТЯ ЗА МОШЕ ДЕЯН!
03.02.2010 16:56
Аз работих за евреи. Мога да кажа, че между тях има много прости и глупави хора. "Как разговарят глупавите с умните евреи, ами по телефона с Ню Йорк." Това е виц разбира се. "Всяка нация си заслужава евреите." Това пък е поговорка на българските евреи в Израел. С тях наистина трябва да се гордеем. Нямате си представа обаче Иеменският евреин Шай Ратцаби, който работи сега в България колко е прост, стиснат, злобен и ограничен. Има само едно качество има израелски паспорт. За съжаление този паспорт все още повече "важи"/ударението е на първата сричка/ от българския. Понеже много малко хора разбират какво точно иска да каже Даскарев, аз ако съм го разбрал то е: "Лявото съсипа България" Ереите не ги мислете, те знаят на кой "Бог" да се молят за разлика от нашите комунистически цървули. Израел стана двоен по население заради руските емигранти. Какво още има за разбиране другарчета комунисти? Трудно ли е?
цитирай
54. анонимен - Моля те Харви
03.02.2010 17:34
Моля те, напиши какво е казал апостол Павел за евреите и кога го е казал - когато е бил фарисей, носил е името Савел и е подложил на мъчение и смърт свети първомъченик Стефан или след като е имал божевидение от Исус Христос и е станал християнин.
цитирай
55. анонимен - Въпрос за 2000 лв.
03.02.2010 18:06
Какво е общото между: цар Иван Шишман, фамилията Ротшилд, Кемал Ататюрк, Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Ленин, Лев Троцки, Николай Бухарин, Каменев, Феликс Джерзински, Берия, Хитлер, Химлер, Димитър Станишев, Андрей Луканов, Петър Младенов, Филип Димитров, Илко Ешкенази, Соломон Анжел, Соломон Паси, Емил Кюлев, Надежда Михайлова, Александър Божков, Николай Свинаров, Лидия Шулева, Георги Пирински, Сергей Станишев, Ивайло Калфин, Радосвет Радев, Азер Меликов и шефа на Федералния Резерев на САЩ Бен Бернанке.
цитирай
56. анонимен - 54. анонимен - Моля те Харви ...
03.02.2010 19:54
Например Послание на Апостол Павел към Римляните - цялата 11 глава. Послание към Евреите 8 глава 8-13 стих. Пророк Исаия 41 глава 8-29 стих. Ако не вярвате или не приемате Библията като Божие слово, не можете да се наречете християни - тогава можете да си говорите или да вярвате в каквото искате - това е ваше право. Християните очакват Исус да се върне в Ерусалим, не в София или в Ню Йорк. Омразата към евреите е предимно на верска основа, затова си позволявам да коментирам написаното в Библията. Относно евреите, които се правят на не-евреи ще кажа, че са като българите, които много обичат да говорят с акцент, бързо да забравят родния си език и да ни сочат с пръст, докато ни наричат "Вие, българите".
цитирай
57. анонимен - До Харви
03.02.2010 20:51
Благодаря за 29 стих от Исая.
Харви имаш право за евреите като етнос, но не си права, че са богоизбрани - това си е расизъм и просто не е вярно.
Тяхната религия е строга и конспиративна, държи ги в подчинение и в състояние на постоянна борба за оцеляване с насаждане на страха за евентуална агресия от другите - това също не е добре. Иначе българските евреи са приятни, възпитани, образовани и много добре подготвени за пазарната икономика и управлението на Държавата.

Сбогом Харви, бъди здрава и щастлива.
цитирай
58. gantree - @ harvi
03.02.2010 20:53
Не се връзвай на тъпаците. Не си струва.
цитирай
59. lambo - Koи и защо убиха Президента Кенеди ?
03.02.2010 21:11
http://lambo.blog.bg/politika/2009/08/28/quot-prokliatieto-quot-nad-kenedi-se-kazva-rotshild-i-chast.387764
цитирай
60. анонимен - Чети си я и си промивай болката
03.02.2010 22:53
[quote=harvi]Аз съм българка и съм християнка. Точно затова чета Библията. За този, който казва, че нашият Бог е един, а еврейският - друг, трябва да кажа, че не познава Библията.
..................................................
Библията е за роба-човек и невежия.Ни старите ни новите фараони се ползват от нея, но с голямо усърдие ни я набиват в главата.Иначе нямаше да са фараони.Леле, колко заблуда има по тоя свят!
цитирай
61. анонимен - Велик си Ламбо.
04.02.2010 00:39
Страхотен постинг за Кенеди!
Не бях го чел до сега и това беше поводът да се запозная с блога ти.
Върна ми вярата, че още има читави българи и то в град Карлово - градът на Левски.
Благодаря.

арх. Стойчо Парушев
цитирай
62. анонимен - анонимния
04.02.2010 01:02
пророци,месии,апостоли много и всеки смята че говори с гласа на бога,но когато обсъждаме евреите да оставим библията и да се хванем за талмуда.но какво виждаме там ,опса,грешка,не е препоръчително да се чете от гои...все едно прасето да чете меню в ресторант ..я по добре да си стоим прости и необразовани,че току виж сме се настроили против цвета на човешкия род ,солта на живота,богоизбраните,с пoлепналите по тях пари....нали така фердинандова-harvi....
цитирай
63. анонимен - До Gantree
04.02.2010 02:05
Евреино, българите не сме тъпаци!
Българските ученици са най-добрите по математика. Българските студенти в САЩ са с най-висок успех.
Просто сме толерантни към различните - В България има най-голям процент цигани, защото ние не ги претесняваме и ги оставаме да ни се качват на главите. Евреите напуснаха Бг защото бягаха понически от комунизма, който те го измислиха, иначе в София половината от населението щяха да бъдат евреи.
Баща ти не ти ли е казвал да не обиждаш неоснователно хората, дори и гоите а?Това е вредно за здравето ти.
Отивам да ти видя блога и знам какво ще прочета.
цитирай
64. ianchefff - Според мен
04.02.2010 09:53
Хан Аспарух също е бил евреин.
цитирай
65. анонимен - Stasi Angeber
04.02.2010 11:05
ianchefff написа:
Хан Аспарух също е бил евреин.
-

Янчеффф,

Тези 3 Ф в името накрая знак за обрязване ли са?
цитирай
66. анонимен - анонимен
04.02.2010 11:09
до 65.ianchefff-струва ми се че си се преуморил последните дни..
цитирай
67. анонимен - from George Orwell -66 go make 69
04.02.2010 11:37
As with the Jewish religion, the worst advertisement for Socialism is its adherents.
цитирай
68. анонимен - George Orwell: 66 you are the next go make it!
04.02.2010 11:45
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought.
цитирай
69. анонимен - Как да не
04.02.2010 17:59
комунистите и терористите да не завиждат на ционистите: Израел, 7.1 млн. жители привлича повече чужди капитали от Франция и Германия /!/ заедно. Привлича капитали колкото Великобритания. В САЩ за 1980-2000 са били регистрирани 7652 патента от Израел. За същия период от Египет са били регистрирани.....77 патента. Хехехех. Как комунягите и атакистите да не мразят ционистите! Поздрави на Огнян Дъскарев за чудесната статия.


Per-capita venture-capital investment in Israel runs 2.5 times that in the U.S. and 30 times that in Europe. Tiny Israel—population 7.1 million— attracts as much venture capital as Britain (population 61 million), and France and Germany combined (combined population 145 million). Israel has more companies listed on Nasdaq than any other country save the U.S. and has grown faster than the average for developed economies in most years since 1995. Between 1980 and 2000 7,652 patents were registered in the U.S. from Israel. That compares with 77 from Egypt.
цитирай
70. анонимен - To ianchefff
04.02.2010 18:43
Хер Янчеффф, Аспарух е син на славянка и баща християнин, приел християнството при престоя си - образование в Константинопол.
Понеже оспорваш произхода на Иван Шишман - прочети следното.
Цар Иван Шишман е първороден син от втората жена на цар Иван Александър - еврейката Сара, дъщеря на богат венециански евреин - банкер. Цар Иван Александър, царувал 1331-1371, има трима сина и една дъщеря от първата си жена влашката принцеса Теодора Бесараб, която изпраща в манастир за да се ожени за Сара, от която има също трима сина и една дъщеря. Първороден от Сара и наследник на търновското царство е Иван Шишман. Иван Александър, един плах и нерешителен владетел, под влияние на Сара разделя царството между синовете от първия и втория си брак, които не се понасят и това е основната причина за падането на България под турско робство. Интересното е, че Сара, приела християнството преди венчавката си, е единственият български владетел - съпругата му, преследвала равините и ортодоксалните евреи в царството си.
Както знаеш еврейството се предава по майчина линия, а напоследък и по бащина, и по заслуги и изключение и от други етноси.
цитирай
71. анонимен - До 69
04.02.2010 18:56
Споко. Какви комунисти, какви терористи, какви пет лева? Комунизмът е "made by Jewish". Терористи в Бг няма. И не става дума за Египет, а за българите.
И е нормално, след като сте посъбрали и напечатили всичките пари на света да си ги сбирате и в Израел.
И най-вече, драги ми 69, направо е адски тъпо да си мислете, че сте богоизбрани да управлявате света. Имаше един Хитлер, и той така си мислеше.
цитирай
72. анонимен - От № 69 а № 71
04.02.2010 19:04
Не е вярно, че комунизмът е направен от евреите - Сталин, Мао и Пол Пот са доказателство - те НЕ са евреи, а комунисти и те избиха най-много хора мин. век. Не мислиш, ли, че хората, които си бъркат в джоба и влагат пари в Израел,все пак нещо рискуват? Мисля, че е адски цинично да цитираш точно Хитлер, когато говориш за нас. Помисли за това.
цитирай
73. анонимен - От №71 до №69
04.02.2010 20:03
Благодаря, че намали напрежението. Споко. Аз не ви мразя, даже ви харесвам. Приятелят ми от казармата и друг добър мой колега са евреи - изключителни хора и за мене е чест да се нареча техен приятел. Но аз ги възприемам за равни и надявам се, че и те изпитват същтото. Колегата ми- архитект, живя две години в Израел, не му понесе постоянната надъханост за борба, война с арабите и с цената на развод и раздяла с двете си деца се върна в Бг. Той си е малко атеист, много умен, възпитан и благороден мъж.
За да не мислиш, че не отчитаме доброто у евреите ще добавя, че ние обичаме Христос и Богородица, апостолите и знаем, че те са евреи и това не е проблем за българите. Възхищаваме се на Айнщайн и на многото добри и умни лауреати на Нобел и ви имаме за приятели. Но съгласи се, че аз ако ти кажа, че съм богоизбран да те управлявам и априори съм по-умен от тебе, ще кажеш нещо по-така.
А че между вас има големи тарикати, които не прощават даже и на евреи си е вярно. Нормален народ сте, имате държава, имате пари - правете добро и носете мир. Шолон.
цитирай
74. анонимен - Охльо бохльо
04.02.2010 22:35
Ционизъм = еврейски нацизъм. Колкото и "антисемитска" да е истината(а обикновено истината винаги е поне леко антисемитска).
цитирай
75. анонимен - Шалом алаехим
05.02.2010 00:50
Българи, образовайте се и гледайте да върнете страната си в български ръце... После се чудите защо нещо не се получавало като хората.. Не съм антисемит, но е от ясно по-ясно, че евреи в българския парламент ще поставят на първо място определени еврейски интереси, а не българските. Например тези ще го направят:

Кристалина Георгиева(тази така хубаво представила се пред ЕK "българка") е еврейка.

Николай Младенов(министър на отбраната) - еврейн

Симеон Дянков(вицепремиер) - женен за еврейка, приел Юдаизма

Вежди Рашидов(министър на културата) - еврейн-дьонме(еврейска общност в Турция)

Това са хората, които в момента управляват. Ненужно е да напомням кои хора са управлявали преди..
цитирай
76. tutankhamon661 - години наред евреите подлагат м...
06.02.2010 01:34
години наред евреите подлагат мюсюлманите на геноцид. в ивицата газа израелската армия стреля по всичко живо от другата страна, не само по камикадзетата. също така изкореняват всяко новопосадено дръвче. после защо извън тяхната територия всичко е пустиня. те самите са се погрижили да изглежда така, но обвиняват мюсюлманите.
когато в българия излезе "моята борба" на хитлер, всички евреи начело с емил кало нададоха вой, искайки тя да бъде забранена и изгорена. страх ги е да не се разбере колко е патил хитлер от евреите, докато в крайна сметка ги е намразил.
през втората световна война в дрехата на убит евреин е било намерено писмо, разпространявано между всички евреи. приблизителният му смисъл е бил следният: "нашият час наближава, братя! скоро ние ще бъдем ГОСПОДАРИ НА СВЕТА, а всички гоя /неевреи/ ще бъдат наши роби!"
в тайните протоколи на ционистите пише: "обвържи всички хора с непосилни кредити. ако те не искат, влоши условията им на живот. така сами ще потърсят кредит, който само ще ги забатачи още повече.
обвържи и държавите с кредити. ако някоя страна се дърпа, настрой целия свят срещу нея, за да няма помощ отникъде. саботирай икономиката й, за да поиска кредит.
ако случайно някой неевреин или държава се справя успешно с кредита или без него, направи всичко възможно да го спънеш. създай криза, която да му обърка плановете и той сам ще потърси твоята помощ.
някой все още да не е разбрал, откъде дойде СВЕТОВНАТА КРИЗА ?
цитирай
77. tutankhamon661 - няма булбанк, световна, обб, цкб и ...
06.02.2010 01:52
няма булбанк, световна, обб, цкб и други. всичко е една банка - ЕВРЕЙСКАТА. разделена е на подразделения с различни имена, за да не разберат непросветените, че откъдето и да теглят кредит, все на едни и същи хора ще плащат лихви. така е по-лесно да прилапаш чуждите имоти. един от основните принципи на ционистите гласи: "ако вземеш имота на гоята /неевреина/, после е много лесно да го превърнеш в свой РОБ. той ще е готов на всичко, за да оцелее".
срещу по-опърничавите държави може и война да се започне, но преди това я обяви за световен терорист и реална заплаха за останалите. така целият свят ще подкрепи войната, за да се елиминира опасността.
защо, мислите, сащ обявиха, че ирак има егати космическите оръжия, а такива изобщо не бяха намерени?
днешните евреи нямат НИЩО ОБЩО с библейските. последните са измрели преди хилядолетия. а днешните произлизат от ХАЗАРИТЕ. защо в учебниците по история само БЕГЛО се споменава за такова ВЕЛИКО царство като хазарското? защото евреите не искат да се знае истината за техния произход.
американците вече открито говорят за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. чий е този ред? на ЦИОНИСТИТЕ. това им е целта - да бъдат ГОСПОДАРИ НА СВЕТА. ама легално, не както сега - скрито. петър стоянов дори веднъж се изпусна за "световното правителство В СЯНКА", но после го замаза като шега.
цитирай
78. lambo - до номер 76
06.02.2010 09:12
Ето го въпросното писмо, намерено в джоба на умрял евреин :

http://lambo.blog.bg/politika/2007/11/16/tyrjestvoto-na-iudo-hazarite-sled-prevrata-v-1917-g.133603
цитирай
79. tutankhamon661 - lambo
07.02.2010 06:54
благодаря за ценния линк!
достатъчно красноречиво е това писмо. и тези хора ще се правят на онеправдани и преследвани?!? точно те - най-безскрупулните чудовища на света!
цитирай
80. анонимен - До №75
08.02.2010 13:04
Не си прав за Дянков. Видно от интервюто на родния му баща, публикувано в "Писна ни", майката на майката на Дянков е еврейка, както и, между впрочем, леля му Кристалина Георгиева, еврокомисар.
цитирай
81. анонимен - муспи - Така каза йехова:
08.02.2010 20:39
"Мразете тези дето не ви мразят, погубвайте тези дето ви спасяват, защото каква награда ще имате под земята, - бъдете дяволи защото Аз съм дявол, Аз ви избрах и Аз ще ви спася."

"Слушай израил! Вие спорите помежду си кой е най главен, пласирате си за актив популизма в обработката на гойските маси. В Мойто Царство не е така, - лукавството помага но не поставя най отгоре. Най главен е този който може да убие всички, и гои и избрани, а който го прави с най голямо страдание е Мой придворен поет."

"Този който не ви се противи - да срещтне мишцата на израиля, а който не се противи заради онова гадно копеле, дето отдавна ври във вряли лайна в ада - оставете го на Мойта мишца!"
цитирай
82. анонимен - До Harvi от Бога
16.02.2010 17:29
Harvi, дете мое, не лъжи. Не съм казвал на еврейския народ, че съм го избрал за мой. Аз съм справедлив бог и всички народи са мои чеда.
Мойсеи ви излъга за да го следвате и да ви събира 10% данък.
Изпратих на земята моя син Христос и той ви рече, че защото сте деца на дявола, не сте мои деца, ама вие го приковахте на кръста.
Какво да ви правя?
Покайте се.
цитирай
83. анонимен - I LOVE ISRAEL
01.04.2010 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=NH1lBzLSP_g
цитирай
84. анонимен - СПОКОЙНО! СМИРЕТЕ СЕ!
14.05.2010 17:25
ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ГИ ОЧАКВА СМЪРТТА!
В ЖИВОТА НА ВСЯКО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО!
ХИПОТЕЗИТЕ И МОТИВИТЕ НА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА ДА ПРИЕМАТ ЕДНАТА ИЛИ ДРУГАТА АЛТЕРНАТИВА СА В БЕЗКРАЙНИ КОМБИНАЦИИ.
БОГОВЕТЕ НА НЕБЕТО ИЛИ СКРИТИЯ РАЗУМ В ЗЕМНОТО МАГМЕНО ЯДРО, ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОДСКАЗВА ПО НЕВЕДОМИ НАЧИНИ НА ХОРАТА НА ЗЕМЯТА ДА БЪДАТ ДОБРИ!
ЗЛИНАТА ВОДИ ДО КАТАСТРОФА!
С УВАЖЕНИЕ:БОНО
bono_@gmx.net
цитирай
85. анонимен - Защо?
02.10.2010 19:05
6 000 000 ? евреи има холокост, 50 000 000 жертви няма холокост.Защо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tull
Категория: Политика
Прочетен: 1967776
Постинги: 144
Коментари: 2933
Гласове: 3430
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930