Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 08:10 - В "Мадона" няма нищо оригинално
Автор: tull Категория: Политика   
Прочетен: 23870 Коментари: 70 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Този текст е отпечатан в днешния брой на "Седем" със заглавие "Порното е голямата и любов".

 

В „МАДОНА” НЯМА НИЩО ОРИГИНАЛНО

 

 

На 29 август тук предстои концерт на американската певица Чиконе, наричаща се „Мадона”. Някога тя била тормозена от баща си, ревностен католик, който силно ограничавал свободата и. Чиконе се разбунтувала, като позирала за порнографски списания. В средата на 80-те с много късмет и много малко талант стана известна с някои нелоши парчета /Material Girl, Dear Jessie/. И с тези две парчета преди десетки години общо взето приключи музикалната и кариера. През последните 20 години „музиката” на Чиконе е само шлака, безвкусни скандали, кухо шоу и крайно левичарство. След порнографските сесии, бунтът на Чиконе продължи с избор на артистично име. За да се погаври с католицизма, който очевидно ненавижда /основното и послание е анти-християнско/, певицата избра името на Божията Майка. С това свято име Чиконе шества по света и сее пошлост и изключително неоргинални скандали. Появява се гола на улицата, снима се в стотици неприлични пози /порното явно е голямата и любов/, изказа стотици, меко казано, глупави мнения. На всеки разумен човек е ясно, че няма няма нищо интересно в Чиконе, защото тя със сигурност замества музикалното си бездарие с посредствено шоу и от години с отегчителни скандали.

 

Чиконе е активна лява активистка. Тя беше от най-енергичните поддръжници на всякакви леви каузи на Запад през Студената война и така активно помагаше на комунистическите режими в Съветския блок. През април 2003г., в разгара на войната в Ирак, певицата записа музикален видеоклип, в който тя, облечена във военна униформа хвърля граната срещу човек, приличащ на Джордж Буш. Мнозинството от американците реагираха гневно и певицата беше принудена да изтегли клипа от обръщение. Очевидно тогава Чиконе не прецени правилно настроението в родината си.

 

Естествено разумните хора не обръщат внимание на глупавата звезда – не купуват албумите и, както и билети за концертите и. Но това не е достатъчно, защото Чиконе все още е много популярна в света. И тук е най-трудният въпрос – защо Чиконе е световно име и милионер. Лесният, но и верен отговор е в лошия вкус на стотици милиони невежи хора, които сега живеят в света. Огромното мнозинство от хората са именно такива, а Чиконе е техен пророк и основен символ. Благодарение на тях днес из планетата десетки хиляди рапъри, чалгаджии, всякакви скудоумни спортисти, безмозъчни  манекенки, полудоказани /холивудски/ кинозвезди, неграмотни  телевизионни водещи и шоумени са милионери. И все пак има нещо отвъд лошия вкус на невежите. Най-вероятно това  е бягство от сивата действителност на живота в примамливия, но фалшив свят на фалшивите. Покойният Енчо Мутафов изследва явлението в чудесно есе в средата на 90-те във в. „Демокрация”. В есето той пише за тенисистката Щефи Граф,  която с едно движение на ракетата печели повече от годишната заплата на сърдечен хирург в САЩ, спасяващ човешки животи.

 

И все пак Чиконе не винаги може да победи разума и почтеността. В средата на 90-те във Великобритания тя беше обявена за „Мис Простачка”. В Полша против концерта и на Успение Богородично т.г. , се обяви Католическата църква и част от десницата, включително и Лех Валенса. Това не попречи, обаче, на 80 хиляди души да ръкопляскат на Чиконе, която се държа отвратително на сцената. Но словенците удариха оглушителен шамар на звездата. Концертът и в Любляна беше отменен, защото от 63 хил. билета бяха продадени само 7 хиляди. Много бих искал това да се повтори и в София, но не съм оптимист – в България  са прекалено прекалено много левите, атеистите и чалгаджиите. Пловдивският владика плахо се опита да спре концерта, но няма да успее, поради горните причини.

 

От доста дни на близката спирка се разлага труп на куче. Кучето бавно се топи в лятната жега и разнася ужасна, сладникаво-зловонна миризма на леш, предизвикваща повръщане. Въпреки световния си блясък, диамантения грим, баснословно скъпите сценични костюми, златото и брилянтите,  в които Чиконе се къпе, тя мирише точно като това куче.




Тагове:   Мадона,   оригинално,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Баси злобното писание
26.08.2009 08:22
Дъскарев!! Ти си бил много злобен човек, бе пич.
цитирай
2. spasymyr - Каква музика,каква мадона?
26.08.2009 08:34
Всичко е политика бе изкуствоведи:))
цитирай
3. анонимен - няма
26.08.2009 09:13
тази статия е пълна порнография
цитирай
4. анонимен - болезнено ТОЧЕН до последния ред
26.08.2009 09:26
очаквай обаче вълна от скудоумни дюдюкания и ропот.
Понеже да ти дойде "звезда" на село си е събтие и ще ти издерат очите защо пречиш на масите да се доближат до своя идол!

А идолите са затова-да им се кланят туземците !
цитирай
5. rat - Не виждам нищо политическо в този ...
26.08.2009 09:54
Не виждам нищо политическо в този постинг. Стилът на статията е "ранния Явор Дачков". Мадона дава нещо, което нито един подобен драскач не може да даде. Тя дава свобода на мислите и действията. Нещо, от което псевдоизмислените морално-обществени порядки ни лишават всекидневно. Мадона е цветна, Мадона е шарена, Мадона е силна индивидуалност НЕ КОПИРАЩА нищо и никой.
Хората я харесват, а никой няма право да учи хората какво да харесват.
цитирай
6. анонимен - нека и ние
26.08.2009 10:10
за да направиш този анализ,ти все пак си гледал нещичко на Мадона...Моля,нека и ние гледаме,а след това може и да анатемосваме:)
цитирай
7. edinman - Ако не харесвате Мадона...
26.08.2009 10:16
гледайте си Славчо .....и замезвайте!
Аз ще си денса 2,5 часа с нея и даже ще си пея с пълно гърло.Пък ако ще малоумник ме изкарайте-на мен ще ми е гот!
цитирай
8. анонимен - boli ia fara Madona kakvo misli6 za neq
26.08.2009 10:18
i ako da si na vurha na slavata v produljenie na desetiletiq ne e originalno, togava ne vijdam kakvo e izob6to
цитирай
9. nkf - ". . . в България са прекалено ...
26.08.2009 10:21
"...в България са прекалено прекалено много левите, атеистите и чалгаджиите..."
По-точно не би могло да се каже.Статията е чудесна.
цитирай
10. анонимен - Още един журналист
26.08.2009 10:23
Огнян Дъскарев, когото досега уважавах, си прави евтин пиар на гърба на световната икона Мадона. Жалко!
цитирай
11. анонимен - White Power
26.08.2009 10:25
И защо да е лошо, че Мадона е била против войната в Ирак и Буш? Че това е достойнство, Дъскарев, запомни това.
цитирай
12. rat - ". . . в България са прекалено ...
26.08.2009 10:49
nkf написа:
"...в България са прекалено прекалено много левите, атеистите и чалгаджиите..."
По-точно не би могло да се каже.Статията е чудесна.

Еми ако искаш може всички да слушаме една и съща музика, да четем едни и същи книги, да се обличаме по един и същи начин и накрая ще ни строиш да маршируваме заедно. Сваляй капаците и разбери, че многообразието е хубаво нещо.
цитирай
13. анонимен - От кога атеизмът е нещо лошо? Ате...
26.08.2009 10:57
От кога атеизмът е нещо лошо? Атеистът е човек, който мисли сам, вместо да се доверява на готови сервирани мисли. В този смисъл приемам статията като поредното мнение, както и всяка религия е поредният мироглед. А мненията са като пиш***е - всеки си има :)
цитирай
14. анонимен - Крещяща простотия, безвкусица и пошлост
26.08.2009 10:59
Това е Луиза Чиконе.
Не е изолирано явление.
А е символ на един свят, в който наистина една порнозвезда може да разчита на повече преклонение, отколкото един талантлив кардиохирург.
В който известен певец, артист и т.н. можеш да станеш не благодарение на талант и човешки качества, а в резултат на добър маркетинг.
В който (не)пораснали момиченца и момченца, превърнали се в добър маркетингов продукт, избиват детските си комплекси и страхове.
А тълпите реват от възторг...
О да, защото многообразието е хубаво нещо :)))))

Много хубава статия.
А словенците са пичове! :)
цитирай
15. анонимен - duxless
26.08.2009 11:05
... явно в бг има найстина мн нещастни хора които си запалват времето с повръщане, пък било и в категория политика. някои неща миришат, а пък други дори мирис нямат :)
цитирай
16. gothic - Странно.
26.08.2009 11:20

Миналата година в Бургас свириха Cradle of Filth, тази година в Каварна - Dimmu Borgir. Блек метъл групи, които изповядват сатанизма (доколко наистина и доколко имиджово - отделен въпрос) и използват сатанински символи. А защо ли светите отци не взеха отношение? Щото в скандал с тези групи няма реклама и еФтин пиар...Май е време за нов месия, който да изгони търгашите от храмовете. Отново...


Същия този коментар сложих преди седмица под постинга на ianchefff, който третира същатата тема от малко по-различен ъгъл. Съжалявам, но смятам че мястото му е и тук.
цитирай
17. анонимен - Радо
26.08.2009 11:28
Дъскарев отново доказа, че открит журналист, който без колебание изказва политически некоректни мнения. Защото знае, че мнозинството от българите са комунисти и чалгаджии, които няма как да не харесват Мадона. Въпреки, че не го казва така направо. До горния форумец - групите, които споменавате са маргинални тъпанари, затова не заслужават внимание. Мадона е световен антихристиянски боклук, затова трябва да бъде удряна. Дъскарев го прави чудесно. Толкова ли не можете да се сетите!
цитирай
18. анонимен - Яката статия :)
26.08.2009 11:30
така си е баш
цитирай
19. анонимен - Веско
26.08.2009 11:31
gothic написа:

Миналата година в Бургас свириха Cradle of Filth, тази година в Каварна - Dimmu Borgir. Блек метъл групи, които изповядват сатанизма (доколко наистина и доколко имиджово - отделен въпрос)


Мадона е не по-малко антихрист, а е много по-упасна, защото е много по-популярна
цитирай
20. анонимен - Веско
26.08.2009 11:32
по-*опасна
цитирай
21. анонимен - Madona - кралицата на поп-културата
26.08.2009 11:36
Естествено, разумните хора не купуват албумите й и билети за концерта, а следят отблизо живота й (и то явно с години), за да могат да пишат критики за нея в блога си! Защо такива като нея печелят? Защото правят едно нещо, което много интелигентни и талантливи хора (и критици) не могат - да забавляват другите! Не казвам дали забававлението е добро или лошо - това е въпрос на вкус и за да го прецениш все пак трябва да видиш поне едно нейно шоу. Затова има термин поп-култура, т.е. популярна, масова култура, която всъщност е псевдокултура. Но съществува! 90% от публиката в България (включително и аз) няма и един неин албум, но им е интересно да видят на живо едно представление, което сигурно ще е по-интересно от много съвременни театрални постановки, а да не говорим за съвременното бг-кино. А може и да не им хареса и повече да не си пуснат и една нейна песен! Смешно е в 21 век да говорим за църква и религия, още по-малко за българската църква. По-голямо духовно разложение от нея няма. Да не забравяме, че в римската империя много гладиатори са печелели повече пари, слава и почести от много философи, лечители и т.н. Силно се съмнявам един сърдечен хирург в САЩ да печели по-малко от Щефи Граф (ако е толкова добър, колкото тя е добра тенисистка). Ако беше толкова лесно да направиш кариера като нейната, щеше да е пълно с "Мадони", но не е...
цитирай
22. анонимен - Браво
26.08.2009 11:47
Щом Мадона беше в Африка що пък да не дойде у нас,може пък тя да е спасението от циганската напаст и най-накрая да си ги прибере нали много обича чавета .Статията е абсолютно вярна до последно само един невежи хора ,несигурни и ще седнат да гледат Мадона.Какво "звездно "има в нея направо се чудя.Те звездите са на небето.
цитирай
23. анонимен - Човекът много добре си го е казал. ...
26.08.2009 11:50
Човекът много добре си го е казал.

Виждам, че един от коментиращите реве, че Мадона била давала свобода на мислите и прочие глупости.

Не, Мадона дава привидна свобода, всъщност единственото, което дава е безнравственост.

Ако си пропаднал наркоман, правиш и мислиш каквото си искаш, много куул ли си?

А за "тъпите морални норми" -- като искаш нихилизъм, искаш ли да дойда да ти прережа гърлото и да ти прибера всички парички, ей така, щото мога? Щото не ме спират тъпи морални норми, а съм свободен човек, който мисли с главата си, а не слуша какво му казват глупавите хора, с глупавите им норми.

И сравнението не е далечно, нещата вървят ръка за ръка.

А шоуто на Мадона си е хляб и зрелище за народа + символика и гавра с християнството.

И докато ти си мислиш, че това е висше изкуство, всъщност то си е съвсем целенасочена пропаганда, все пак Мадона е кабалистка (еврейска магия...), която се базира основно на цифрите, символите и сексуалните ритуали.
цитирай
24. анонимен - Sergo
26.08.2009 11:54
Мадона е гнусна, бездарна пачавра, която мрази Родината си. От десетки години живея в Америка и май по-голям боклук от нея не съм виждал. Статията на Дъскарев е както винаги право в целта. Браво!
цитирай
25. gantree - :)))
26.08.2009 11:55
Поздравления, истинско удоволствие е да се чете този текст, особено със сутрешното кафе :)))
Браво, Tull.



анонимен 4 написа:

Понеже да ти дойде "звезда" на село си е събитие и ще ти издерат очите защо пречиш на масите да се доближат до своя идол!

Хахахаахх! Разбира се, че си е събитие това, да ти дойде "звезда" на село, насред мегдана :)))
цитирай
26. miraclio - Да...
26.08.2009 12:47
Дааааа, всеки опит за рационален диалог се удавя в бесовски крясъци,макар да са произведени от мишка и клавиатура.
Но това няма да ни отчая да продължамваме - кой чул - чул, кой разбрал - разбрал.
цитирай
27. анонимен - ха-ха
26.08.2009 14:22
Как боли когато ти кажат, че обожанието на един измислен идол те прави чалгаджия. Каква свобода, какви 5 лева!?!? Като русата коса, имплантираните устни и пенис на Азис, само че в световен мащаб.
Браво , Дъскарев!
цитирай
28. rat - Прави ми впечатление, че всички ...
26.08.2009 14:31
Прави ми впечатление, че всички които плюят по Мадона са анонимни, защото са свободни хора сигурно? Мишоци бъдете плъхове поне за един коментар време бе.
цитирай
29. rat - Как боли когато ти кажат, че обож...
26.08.2009 14:35
анонимен написа:
Как боли когато ти кажат, че обожанието на един измислен идол те прави чалгаджия. Каква свобода, какви 5 лева!?!? Като русата коса, имплантираните устни и пенис на Азис, само че в световен мащаб.
Браво , Дъскарев!

Само не разбирам, защо си мислиш, че когато някой не харесва тази статия е фен на Мадона. Много извисени душички се избарахте бе. Че то е пълно и с велики композитори с доста големи пороци. Обратни, педофили, наркомани, това не омаловажава техният професионализъм, за това иде реч тук.
цитирай
30. gantree - @ rat
26.08.2009 14:44
rat написа:
Прави ми впечатление, че всички които плюят по Мадона са анонимни, защото са свободни хора сигурно? Мишоци бъдете плъхове поне за един коментар време бе.

Името и адреса им ли искаш? Иди си в твоя блог и прави каквото си искаш с анонимните в него. Тук остави хората да приказват, не ги обиждай и не ги предизвиквай към кавга, наричайки мненията им "плюене".
цитирай
31. rat - Прави ми впечатление, че всички ...
26.08.2009 14:49
gantree написа:
rat написа:
Прави ми впечатление, че всички които плюят по Мадона са анонимни, защото са свободни хора сигурно? Мишоци бъдете плъхове поне за един коментар време бе.

Името и адреса им ли искаш? Иди си в твоя блог и прави каквото си искаш с анонимните в него. Тук остави хората да приказват, не ги обиждай и не ги предизвиквай към кавга, наричайки мненията им "плюене".

Нищо от никой не искам. В моят блог всичко си е свободно. Просто тобелязвам нещо което ми прави впечатление. Плювачите винаги са анонимни. А и мога да си пиша каквото си искам. Не обиждам пряко никого. Може би заради мишок, мммда прав си може би. Но за мен Мишок не е обидна дума.
цитирай
32. darktales - @
26.08.2009 15:11
Хм. Едно време като бях млад из комсомолските вестници и списания пишеха, че Мадона била образец на капиталистическата антикултура, на грубия материализъм и моралното разложение на Запада, а пък сега се оказва, че е един вид комунистка. Как странно се променя светът.
цитирай
33. sparhawk - При цялото ми уважение
26.08.2009 15:20
г-н Дъскарев, но именно тук с това мнение показахте защо винаги ще бъда на страната на левите в Европа и САЩ и никога на консерваторите. Вие забравяте кой плаща колите на пловдивския митрополит, но винаги сте на страната на религия, на тиранията, на възмущението от хора, които просто искат да си прекарват времето добре. Мадона е човек, който помага на милиони хора да си изкарат приятно. Това е смърт за всички тиранични и ретроградни светогледи, които искат хората да са нещастни, с поглед вперен или в отвъдното, или в светлото социалистическо бъдеще. Затова и това, което darktales е забелязал не е странно. Вие - консерваторите - сте огледалото на комунистите. И само либералите могат да гарантират на хората свобода.
Вие ще ни оковете в пуритански вериги, не много различни от социалистическите. Съжалявам, ако съм прозвучал грубо.
цитирай
34. sparhawk - е как
26.08.2009 15:23
анонимен написа:
От кога атеизмът е нещо лошо? Атеистът е човек, който мисли сам, вместо да се доверява на готови сервирани мисли. В този смисъл приемам статията като поредното мнение, както и всяка религия е поредният мироглед. А мненията са като пиш***е - всеки си има :)

Евалата, пич.
цитирай
35. sparhawk - това е
26.08.2009 15:26
rat написа:

Хората я харесват, а никой няма право да учи хората какво да харесват.

Това е цялата битка, фундамента на битката в обществото. Между хората, които искат да си живеят живота така, както намерят за добре и тези, които искат да им отнемат това право, независимо дали заради религия или абстрактна философска идея, като марксизма. Но аз се гордея, че в България вече идват свободно Мадона, "Металика", споменатите блек метъл групи, рапъри, всякакви звезди, били те качествени или не. Ах, колко сладка е свободата! Заради нея дори писъците на тиранофилите са сладки.
цитирай
36. gantree - @ rat
26.08.2009 15:40
rat написа:
Нищо от никой не искам.
...
А и мога да си пиша каквото си искам. Не обиждам пряко никого.

Недей да спориш. Можеш да пишеш каквото си искаш, но не обиждай хората, косвено или пряко. Никой тук не е длъжен да има регистрация, или пък да ти дава информация за себе си, за да пише.
цитирай
37. gantree - :))))
26.08.2009 15:49
darktales написа:
Хм. Едно време като бях млад из комсомолските вестници и списания пишеха, че Мадона била образец на капиталистическата антикултура, на грубия материализъм и моралното разложение на Запада, а пък сега се оказва, че е един вид комунистка. Как странно се променя светът.

Да, Бог си прави много такива шеги, понякога. :))) Както е казано в Псалтира, "Бог посрамва "мъдрите" чрез тяхното лукавство", като ги оплита в мрежите, които те лукаво са приготвили за други :))) Въвлича ги в клопката, която те са приготвили, за да улавят други човеци :)))
цитирай
38. darktales - 38. gantree
26.08.2009 15:59
:)))
Не бях го погледнал от тази страна, защото на мен лично ми е толкова досадна сега, колкото си беше и едно време.
Да благодарим на Господа тогава за тая куха лейка, шегите винаги са хубаво нещо :))))
цитирай
39. tull - Отговори отдолу нагоре
26.08.2009 16:16
До darktales - спомените ви са верни отчасти. През 80-те Чиконе участва активно в акциите срещу Рейгън /против звездните войни, против разполаганвето на амер. ядрени ракети в Европа/ Чиконе подкрепи и едностранното ядрено разоръжаване, което беше безумие, предложено от левицата. Затова комунистите често я цитираха в своя полза.

До Rat - много са ми забавни хората, които започват с Тържествената Уговорка "не харесвам М., но..." Призовавам Търж. Уговорки да се съгласят с мен, че Чиконе е пошла, бездарна и нагла. Така Търж. Уг. ще докажат, че наистина не харесват певицата.
До № 22 и №п 23 - благодаря!
До № 21 - аз съм меломан, така че нямаше как да не следя Чиконе. Съгласен съм с вас за масовата култура, но вие защо харесвате Чиконе? Аз само казвам, че тя се гаври християнството /това харесва ли ви?/, и че е проста и бездарна и крайно неоргинална.
Благодаря на Веско и Радо!
Благодаря на nkf и на № 14
Ган, ТКС! къде изчезна?
До Sparhawk - опитах се да ви обясня, че Мълчаливото мнозинство /по Никсън/ именно спечели Студената война, като два пъти гласува за Рейгън, който събори комунизма. Левичарите бяха против него винаги и така подкрепяха комунизма. Ако беше станало тяхното, сега нямаше да се води този разговор. днешните левичари са същите, като тогава.
Благодаря на № 28
До № 27 - Tull е Дъскарев.
До № 26 - Miraclio - не ви разбрах
До № 24 , Серго - моля ви да не се изразявате така в блога ми. Напълно съм съгласен с вас, но не използвайте силни думи.
цитирай
40. gantree - :)))))
26.08.2009 16:18
darktales написа:
:)))
Не бях го погледнал от тази страна, защото на мен лично ми е толкова досадна сега, колкото си беше и едно време.
Да благодарим на Господа тогава за тая куха лейка, шегите винаги са хубаво нещо :))))

Весело е, да. Материалисти да обиждат материалистката Material Girl на "материализъм", при това "груб", си е весело, откъдето и да го погледнеш :)))


tull написа:
...
Ган, ТКС! къде изчезна?
...

Здравей. Изчезнах. Другата седмица ще съм много свободен.
цитирай
41. rat - Нищо от никой не искам. . . . А и мога да ...
26.08.2009 16:49
gantree написа:
rat написа:
Нищо от никой не искам.
...
А и мога да си пиша каквото си искам. Не обиждам пряко никого.

Недей да спориш. Можеш да пишеш каквото си искаш, но не обиждай хората, косвено или пряко. Никой тук не е длъжен да има регистрация, или пък да ти дава информация за себе си, за да пише.

С коя ръка да отдам чест. Бихте ли ми дали свободно. Няма да споря вече обещавам. хахахахаха.
Човекът видя, че маймуната яде бананите с обелките и каза: аууууу колко примитивно същество е това, как е възможно да се храни по-толкова различен начин. Поздрави, нищо лично.
цитирай
42. анонимен - Естествено, разумните хора не к...
26.08.2009 17:10
анонимен написа:
Естествено, разумните хора не купуват албумите й и билети за концерта, а следят отблизо живота й (и то явно с години), за да могат да пишат критики за нея в блога си! Защо такива като нея печелят? Защото правят едно нещо, което много интелигентни и талантливи хора (и критици) не могат - да забавляват другите! Не казвам дали забававлението е добро или лошо - това е въпрос на вкус и за да го прецениш все пак трябва да видиш поне едно нейно шоу. Затова има термин поп-култура, т.е. популярна, масова култура, която всъщност е псевдокултура. Но съществува! 90% от публиката в България (включително и аз) няма и един неин албум, но им е интересно да видят на живо едно представление, което сигурно ще е по-интересно от много съвременни театрални постановки, а да не говорим за съвременното бг-кино. А може и да не им хареса и повече да не си пуснат и една нейна песен! Смешно е в 21 век да говорим за църква и религия, още по-малко за българската църква. По-голямо духовно разложение от нея няма. Да не забравяме, че в римската империя много гладиатори са печелели повече пари, слава и почести от много философи, лечители и т.н. Силно се съмнявам един сърдечен хирург в САЩ да печели по-малко от Щефи Граф (ако е толкова добър, колкото тя е добра тенисистка). Ако беше толкова лесно да направиш кариера като нейната, щеше да е пълно с "Мадони", но не е...

BRAVO
цитирай
43. gantree - @ rat
26.08.2009 17:11
rat написа:
С коя ръка да отдам чест. Бихте ли ми дали свободно.

Разбира се. Свободно.
цитирай
44. анонимен - МГ
27.08.2009 07:59
Добра статия на Огнян Дъскарев. Но отношението му към един световен идол, като Мадона е доста крайно, обаче и тя е много спорна личност в света. Авторът бегло засяга и един много интересен, въпрос, а именно за лошия вкус на хората, които изкарват на върха пяната на обществото - спортисти и огромната развлекателна индустрия, които незаслужено се ползват с повече облаги. И то от тези, които са много по-важни за обществото - лекари, икономисти, инжинери и пр. Затова не съм съгласна, че Щефи Граф, която със сигурност изкарва повече от един американски сърдечен хирург, е по-важна от този хирург. Хората имат нужда от развлечение, но по-важно е здравето нали? Това е огромен, морален въпрос, за който малцина пишат.
цитирай
45. rat - Дo tull
27.08.2009 08:39
tull написа:

До Rat - много са ми забавни хората, които започват с Тържествената Уговорка "не харесвам М., но..." Призовавам Търж. Уговорки да се съгласят с мен, че Чиконе е пошла, бездарна и нагла. Така Търж. Уг. ще докажат, че наистина не харесват певицата.

Забавен съм да, за това не мразя Мадона. Но повярвай ми може някой да ти е безразличен. Призива "кой не скача е червен" и "който не е с нас е против нас" също ми е смешен".
На мен пък са ми забавни хора, които сочат с пръст и издават присъди, а самите те страдат вътрешно, че не правят това, което искат, и което им подсказват вътрешните инстинкти.
цитирай
46. анонимен - Отново МГ
27.08.2009 08:49
По-горе пише, че няма нищо лошо да си атеист. Така е, нещо повече, почти всички българиса атеисти. Това е техен избор. Но, защо да е "смешно в 21 век да говорим за църква и религия", както пише № 43? Днес, в най-развитите страни, хората, определящи се като вярващи са мнозинство. Да не говорим как е в Третия свят. Атеистите са нетолерантни хора. Като Мадона.
цитирай
47. gothic - Дъскарев отново доказа, че открит ...
27.08.2009 09:32
анонимен написа:
Дъскарев отново доказа, че открит журналист, който без колебание изказва политически некоректни мнения. Защото знае, че мнозинството от българите са комунисти и чалгаджии, които няма как да не харесват Мадона. Въпреки, че не го казва така направо. До горния форумец - групите, които споменавате са маргинални тъпанари, затова не заслужават внимание. Мадона е световен антихристиянски боклук, затова трябва да бъде удряна. Дъскарев го прави чудесно. Толкова ли не можете да се сетите!


Маргинални тъпанари, или просто непознати? Уточни се...
цитирай
48. анонимен - rat 29,
28.08.2009 09:45
"Идентификацията": Румен Стойков;мъж;София,гово-
ри ли Ви за някаква конкретика?Защото за мен това
си е просто по друг начин изписана "анонимност".
Трудно е да се повярва,че в град с над милион жи-
тели има само един с посоченото име,"световно
известен",подобно на Аристотел от Стагира,или
Архимед от Сиракуза.Така,че е добре Вие и подоб-
ни на Вас "Неанонимници" да престанат да отправят
квалификации като изразените от Вас.Ако Вие же-
лаете да убедите другите в нещо добре би било да
подхождате към тях точно към анонимни хора,защото
само те могат да изразят освободени от всякакво влияние мнения,без желание да Ви се харесват.Веро-
ятно поради тази причина умни хора са стигнали
до извода,че при избори е необходимо да се спазва
анонимност.
цитирай
49. rat - "Идентификацията": ...
28.08.2009 13:58
анонимен написа:
"Идентификацията": Румен Стойков;мъж;София,гово-
ри ли Ви за някаква конкретика?Защото за мен това
си е просто по друг начин изписана "анонимност".
Трудно е да се повярва,че в град с над милион жи-
тели има само един с посоченото име,"световно
известен",подобно на Аристотел от Стагира,или
Архимед от Сиракуза.Така,че е добре Вие и подоб-
ни на Вас "Неанонимници" да престанат да отправят
квалификации като изразените от Вас.Ако Вие же-
лаете да убедите другите в нещо добре би било да
подхождате към тях точно към анонимни хора,защото
само те могат да изразят освободени от всякакво влияние мнения,без желание да Ви се харесват.Веро-
ятно поради тази причина умни хора са стигнали
до извода,че при избори е необходимо да се спазва
анонимност.

Тъпо се чувствам да ти отговарям. Но ще ти кажа защо искам някаква идентификация, та ако искаш и една цифра поставяй. Просто не знам коментарите на един човек ли са или на различни анонимни хора. Това е цялата работа бе ПИЧ. Нищо лично и дерзай все така зад прозвището анонимен, но никой няма да знае че коментарът е точно от теб г-н анонимен Х. Поздрави. И не смесвай изборите с изказване от трибуна, при второто винаги е ясно кой стои и говори или пише, ако е вестник. Черноризец Храбър е красив пример за това, което се опитвам да ти обясня, аз грам не искам да знам кой си в личния си живот, но дай тук някаква идентификация.
цитирай
50. gantree - :)))))
28.08.2009 15:10
rat коментар 29 написа:
Прави ми впечатление, че всички които плюят по Мадона са анонимни, защото са свободни хора сигурно? Мишоци бъдете плъхове поне за един коментар време бе.


rat коментар 50 написа:
Тъпо се чувствам да ти отговарям. Но ще ти кажа защо искам някаква идентификация, та ако искаш и една цифра поставяй. Просто не знам коментарите на един човек ли са или на различни анонимни хора. Това е цялата работа бе ПИЧ.


Защо е нужно цялото това лицемерие?
Наистина имаш основание да се чувстваш тъпо, и по фатмашки.
цитирай
51. rat - Прави ми впечатление, че всички ...
28.08.2009 15:13
gantree написа:
rat коментар 29 написа:
Прави ми впечатление, че всички които плюят по Мадона са анонимни, защото са свободни хора сигурно? Мишоци бъдете плъхове поне за един коментар време бе.


rat коментар 50 написа:
Тъпо се чувствам да ти отговарям. Но ще ти кажа защо искам някаква идентификация, та ако искаш и една цифра поставяй. Просто не знам коментарите на един човек ли са или на различни анонимни хора. Това е цялата работа бе ПИЧ.


Защо е нужно цялото това лицемерие?
Наистина имаш основание да се чувстваш тъпо, и по фатмашки.

Да не би от време на време да се изживяваш като анонимен. Няма лошо, това си е интересна закачка. Дано само не се питаш и не си отговаряш сам, че тогава е на зле работата.
Не видях лицемерие никъде ама както и да е. Явно следобедното ти кафе върви с леко заяждане . Айде чао.
цитирай
52. gantree - :)))))
28.08.2009 16:56
rat написа:
Да не би от време на време да се изживяваш като анонимен. Няма лошо, това си е интересна закачка.

Хахах, не стига, че лицемерен, ами и нахален.
цитирай
53. rat - Да не би от време на време да се изж...
28.08.2009 17:01
gantree написа:
rat написа:
Да не би от време на време да се изживяваш като анонимен. Няма лошо, това си е интересна закачка.

Хахах, не стига, че лицемерен, ами и нахален.

Оууууууу и обижда вече. Нали ми правеше забележки да не обиждам и бля бля бля. Ти си от тия форумните артисти. Ходи си по пътя и не коментирай мои неща, ако не засягат нещо свързано с теб, че грам не ме интересува какво мислиш, нито какво пишеш. Чакат ме да ходя да пийна едно голямо в приятна компания. Чао
цитирай
54. анонимен - ново
28.08.2009 23:45
Прочетете тази статия и помислете дали сте свободни хора и се оставяте да бъдете манипулирани:

Саломе - танцът на смъртта. - http://www.dveri.bg/content/view/9679/96
цитирай
55. анонимен - Браво!
29.08.2009 16:27
Браво на автора на тази статия.Изключително точно е уловил нещата!Поздравления!
САВОВ
цитирай
56. анонимен - Само, без хвалби към "дядо" Николай!
29.08.2009 23:37
Ако може, обаче, да не се превъзнасяме по друг мразител на католицизма, не по-малко пошло реагирал спрямо покойния Папа Йоан Павел - пловдивския владика... И не за това, че не даде стол на Папата, не за това, че го обяви за еретик, а заради целия му (простете) талибански подход!
цитирай
57. анонимен - хахах
30.08.2009 14:38
Tull е убийствено прав. :)

А бе,фенове, да бяхте отишли на стрийптиз бар - хем да гледате по-отблизо интимни подробности, хем къде по-младички, хем и не пеят немощно, а поне пускат качествена музика. Пък и по-евтино може да излезе. :Р
цитирай
58. latchezar - И все пак Мадона е личност
31.08.2009 04:59
Не знам какво му е прищракало на онова журналистче
от''Седем'',но явно забравя едно-Мадона е личност.
Концертите й събират по няколко десетки хиляди души.Освен това и албумите й се продават добре.
На този етап тя няма аналог в поп-музиката.
Аз също не съм фен на Мадона,но не бива да се пренебрегва очевадното-Мадона е звезда,зведза от най-висок клас!Смешно е един БГ журналист да прави такива коментари,още повече,когато българските изпълнители са на ''Ви''с авторската музика и с това как се прави концерт на живо.
цитирай
59. анонимен - Дърта е вече. Дайте нещо по-пресничко !
31.08.2009 11:32
Задникът й е увиснал, забелязахте ли ?
Не може да пее.
цитирай
60. анонимен - Дискусия
31.08.2009 11:56
Щом разбунва духовете. статията на Тъл, ако не добра, то поне е успешна. Като автор той се развива и набира скорост, което е добре. Глуповато е да се политизират приумиците на една посредствена, амбициозна женица. Тя е толкова лява, колкото и БКП(БСП). Езотеричка, колкото катеричка. Един американски Азис със съответната публика.
цитирай
61. анонимен - "В Мадона няма нищо оригинално"
31.08.2009 12:01
""През април 2003г., в разгара на войната в Ирак, певицата записа музикален видеоклип, в който тя, облечена във военна униформа хвърля граната срещу човек, приличащ на Джордж Буш. . Очевидно тогава Чиконе не прецени правилно настроението в родината си...""

Тульо, по същото време ти (в Mediapool)"доказваше" че Ирак ИМА оръжия за масово унищожение и че рибата в р.Тигър (Багдад) била измряла от утечка на хим. оръжие.

В тебе,Тульо,също няма нищо оригинално...

Н.Харизанов
цитирай
62. анонимен - лява активистка
31.08.2009 12:05
Tull:
Чиконе е активна лява активистка. Тя беше от най-енергичните поддръжници на всякакви леви каузи на Запад през Студената война и така активно помагаше на комунистическите режими в Съветския блок
---------------------------------------------------------------------
Ako Мадона беше активна ДЯСНА активистка и псуваше всякакви ДЕСНИ каузи и комунистически режими, бас държа че ти щеше много да я хвалиш.

Харизанов
цитирай
63. анонимен - Мадоню
01.09.2009 01:29
Концертът беше много шоу
цитирай
64. анонимен - Мадоню
01.09.2009 02:01
Концертът беше много шоу и малко музика. Съжалявам, че отидох. Дъскарев е краен, но и прав в тази статия.
цитирай
65. анонимен - как ли пък не
01.09.2009 09:37
някой тук беше написал, че въпросното нещо е "световна икона". ама моля ви се, изтрезнейте. да, тя е световна по стечение на обстоятелствата. просто времето е такова. но да кажеш, че е икона???...та тя е еквивалент на вулгарността. да прави шоу - това го може, но иначе настръхвам от погнуса.
Петър Нягулов
цитирай
66. анонимен - Мадона
03.09.2009 12:30
Мадона и е Мадона. По скоро Мадона вече е Мадона+400 млн. $ :)

Пък нека и е лошо ... колкото по плюват по нея толкова по известна ще става ...
жалко, че католиците се имат за единствени и не могат да се поучат малко от някои източни религии на толерантност и справяне с подобни "проблеми" /визирам Буда/
цитирай
67. spasymyr - Има нещо оригинално-задника и!:)
04.09.2009 13:33
Трябва да си признаем, ако сме Пичове,че е мечта за всеки селски нерез:))))))
цитирай
68. анонимен - Баш Веско-До левите душички.
07.09.2009 16:32
Как мислите Jethro Tull (Not the inventor of the sеed driill) дали харесват Мадона. А вие сигурно много ще харесате Ивана, Драгана, Силикона и пр., ако се кръстят с много артистичното "Богородица", нали? Това е същият манталитет на американска почва.
цитирай
69. eien - Не мога да си представя без тази бутафорна "кралица"
10.09.2009 08:48
времето, в което живеем. Идеално се вписва. Особено по нашите географски ширини.
Нещо много родно го докарва /коментарите го доказват/.
Смехотворна бе позицията на представителите-несектанти на нашата църква /нали така обичат да се представят/, особено като навързаха впоследствие и Мадона с трагедията в Македония.
....последни времена...
цитирай
70. анонимен - Dobrev
15.09.2009 18:21
Ot godini jievya v US i znam, che Madonna e nesho kato parii tuk. Ne e osobeno populjarna, zatova otide da jivee v Britain. Statita na g-n Daskarev izglejda krajna, no e viarna.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tull
Категория: Политика
Прочетен: 1967134
Постинги: 144
Коментари: 2933
Гласове: 3430
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930